Blog

Gepubliceerd op 31 augustus 2021

Word de meister over de planning!

Als planner wil je eigenlijk maar één ding en dat is de planning rond krijgen. Het liefst doe je dit met 100% inzet van eigen materieel, met opdrachtgevers in de buurt en in een zo’n kort mogelijke periode. Toch loopt elke dag anders en dat weten wij als geen ander! In dit artikel vertellen wij jou hoe jij met Planmeister de meister over de planning kunt worden!

#1 Huur in de buurt

Met Planmeister kun je huren van je buren, want jij weet precies wie wat, waar en wanneer aanbiedt. Zoek op de locatie waar jij een machine nodig hebt en vind een machine bij jou in de buurt. Je bespaart hiermee niet alleen transportkosten, maar je reduceert ook de CO2-uitstoot van het transport.

#2 Bespaar tijd en geld

Normaal gesproken ga je bellen, bellen en nog eens bellen. Alles om de planning rond te krijgen, maar met Planmeister kun jij snel zien wie de machine heeft die jij nodig hebt. Met een druk op de knop krijg je de contactgegevens van de planner en kun je contact opnemen. Zo krijg je met slechts één telefoontje jouw planning rond!

#3 Breid je netwerk uit

Met nieuwe potentiële opdrachtgevers in contact komen zonder dat je daarvoor in de auto hoeft te stappen. Met Planmeister maak jij jouw organisatie en jouw machines zichtbaar en vindbaar.

#4 Heb inzicht in de markt

Jij voelt als planner natuurlijk aan of het druk of juist rustig in de markt is, maar met Planmeister krijg je ook inzicht in de markt. Je kunt namelijk zien wie wat, waar en wanneer iets aanbiedt en daarmee krijg je ook een kijkje achter de schermen bij jouw concullega’s.

#5 Creëer een online visitekaartje voor jouw organisatie

Met Planmeister creëer je een online visitekaartje voor jouw organisatie. Je kunt al jouw machines vol trots laten zien en het verhaal van jouw organisatie vertellen. Bovendien kun je alle contactgegevens toevoegen, waardoor bestaande en nieuwe klanten snel contact met je op kunnen nemen. Des te mooier je jouw pagina maakt, des te meer je op zult vallen. Denk aan toffe foto’s, leuke teksten en natuurlijk goede filters. Maar daarover vertellen we je in dit artikel meer. (interne link naar artikel)

Heb jij een vraag over Planmeister of wil je graag meer
informatie? Neem gerust contact met ons op!

Klaar om te starten?Word nu planmeister.