Blog

Gepubliceerd op 31 augustus 2021

Hoe maak je van jouw Planmeister bedrijfsprofiel een online visitekaartje?

Jouw Planmeister bedrijfsprofiel is het online reclamebord voor jouw bedrijf. Daarmee wil je graag opvallen en daarmee kun je nieuwe opdrachtgevers aantrekken. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijfsprofiel opvalt in de GWW? Wij geven jou 4 tips om van jouw bedrijfsprofiel het online visitekaartje te maken waar je trots op kunt zijn.

TIP 1: Een foto zegt meer dan 1.000 woorden

Start met het maken van mooie foto’s van alle machines die jij online gaat zetten. Je kunt dit laten doen door een fotograaf, maar wij weten als geen ander dat de meeste smartphones tegenwoordig ook geweldige foto’s maken. Bovendien kun je eenvoudig vanuit de Planmeister App foto’s maken en publiceren bij jouw materieel.

Een paar Planmeister tips van ons:

  • Maak van tevoren de lens van je camera even schoon met een droogdoek en fotograferen maar.
  • Fotografeer niet tegen het licht in
  • Zorg voor voldoende ruimte om de machine heen. Zo staat een machine niet half op de foto wanneer je hem op Planmeister plaatst.

TIP 2: Omslagfoto en hoofdafbeelding

Natuurlijk wil je ook het logo van jouw organisatie laten zien met een toffe omslagfoto. Zorg voor een vierkante afbeelding met het logo in een hoge resolutie. Verder is het natuurlijk ontzettend leuk om een mooie bedrijfsfoto toe te voegen aan de omslag. Zorg voor een langwerpige foto.


TIP 3: Schrijf leuke teksten en wees volledig

Wanneer iemand op jouw pagina komt, wil je ze natuurlijk ook overtuigen met een geweldige tekst over jouw bedrijf. Vertel iets over het bedrijf, haar waarden en over de diensten die je aanbiedt. Natuurlijk wil je geen spelfouten dus je kunt je teksten altijd even na laten lezen door een collega met gevoel voor taal.

TIP 4: Vul alles in

Onze laatste tip is het invullen van alle filters, vragen en contactgegevens. Zo kunnen mensen jouw machines snel en eenvoudig vinden, kunnen ze contact met je opnemen en weten ze precies waar ze aan toe zijn.

Heb jij een vraag over Planmeister of wil je graag meer
informatie? Neem gerust contact met ons op!

Klaar om te starten?Word nu planmeister.