Verhuurbedrijf A. Jaspers
Verhuurbedrijf A. Jaspers logo

Verhuurbedrijf A. Jaspers

Onze werkzaamheden voor bedrijf en particulier.
Verhuurbedrijf A. Jaspers is actief in de grondverzet en wegenbouw in de breedste zin des woords. Men voert alle voorkomende opdrachten uit voor bedrijven en particulieren. Voorbeelden hiervan zijn: aanleg van nutsleidingen en rioleringswerken en het uitvoeren van grondwerken zoals uitgraven, ophogen of bouwrijp maken van terreinen, maar ook opbreek- en afbraakwerkzaamheden, verdichting, straatwerk of groenaanleg.

Jaspers: ook bij u in de buurt!
Het werkgebied van A. Jaspers strekt zich uit in een straal van zo’n 60 kilometer rond standplaats Etten-Leur. Globaal gaat het om een cirkel vanaf Rotterdam, over Goeree-Overflakkee tot aan Rilland en vervolgens via het grensgebied tot Eindhoven aan toe.

Onze jonge materieelvloot.
De complete materieelvloot bestaat uit mini- en midigravers van 800 kg tot 3,5 ton, waarbij het merk Takeuchi duidelijk de boventoon voert. Voor alle machines is eigen vervoer aanwezig. Daarnaast investeerde Jaspers vorig jaar in zowel een nieuwe Claas Axion 810 tractor met 22-tons Veenhuis gronddumper en in een Cormidi 80 minidumper.Door de diversiteit aan werkzaamheden is er een scala aan uitrustingsstukken aanwezig, van diverse soorten graafbakken tot hydraulische sloophamers, maar ook een grondboor, maaikorf en sloop- en sorteergrijpers. Ook ontbreken trilstampers en -platen niet, evenals een haspelwagen.

Kwaliteit en certificeringen.
Om kwaliteit te blijven garanderen zorgt Jaspers ervoor op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en certificeringen zoals bijvoorbeeld de VOP-certificering (bevoegdheid om elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren). Tevens is Verhuurbedrijf A. Jaspers VCA gecertificeerd en is men een erkend Fundeon leerbedrijf.

Verhuurbedrijf A. Jaspers

Telefoon
076 501 0253
Email
info@jaspersverhuurbedrijf.nl
Website
https://www.verhuurbedrijfajaspers.nl
Adres
Pauvreweg 64
4879NH Etten-Leur

Inventarislijst van Verhuurbedrijf A. Jaspers

Klaar om te starten?Word nu planmeister.