WMR Rinsumageest B.V.
WMR Rinsumageest B.V. logo

WMR Rinsumageest B.V.

Grond-, weg- en waterbouw
Ondergrondse infrastructuur is uitgegroeid tot een van onze specialismen. Alle expertise voor de inspectie, aanleg, renovatie, onderhoud van rioleringen, terreininrichting en bestratingen worden door eigen vakmensen gedaan en met eigen materieel uitgevoerd. Ook het groot materieel hebben we in huis en kunnen daardoor snel, praktisch en flexibel met slimme praktijkoplossingen komen.

Milieu-werken
Onze milieu-experts adviseren, analyseren en realiseren verantwoorde en betaalbare oplossingen. Als kennispartner onderzoeken en begeleiden we bij de uitvoering van bodemsaneringsprojecten en milieu-calamiteiten. We voeren bodemonderzoeken uit, stellen saneringsplannen op en begeleiden bij het verkrijgen van alle vergunningen.

Sloop en renovatie
WMR is een allroundaanbieder voor sloopwerkzaamheden, bodemsanering, infrastructurele werkzaamheden, herstructurering en terreininrichting. Naast veel uitvoerend werk waarbij we met de poten in de klei staan, of beter gezegd in het zand, adviseren we u als klant voor en tijdens de omvattende projecten over de milieu- en afvalproblematiek.

Asbest
Bij asbestverwijdering en -inventarisatie zijn kennis en ervaring onmisbaar. Wij vervullen bij verbouwingen en sloop- of renovatiewerkzaamheden zowel een adviserende als uitvoerende rol.

WMR Rinsumageest B.V.

Telefoon
0511 421 308
Telefoon planner
06 14867306
Email
Info@wmr.nl
Website
https://www.wmr.nl/
Adres
Van Aylvawei 40
9105KT Rinsumageast

Inventarislijst van WMR Rinsumageest B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.