Wilting Grondwerken B.V.
Wilting Grondwerken B.V. logo

Wilting Grondwerken B.V.

Gespecialiseerd in infrawerken en machinaal straten. Daarnaast ook inzetbaar voor allerlei andere klussen. Flexibel als geen ander en altijd klaar staan voor klanten. Hierdoor is Wilting Grondwerken in 11 jaar groot geworden. Ondertussen is er veel kennis en ervaring opgedaan in het aanleggen van verschillende soorten infrastructuren, zowel voor gas, water als licht. Zo worden er projecten uitgevoerd voor Stedin, Van Gelder, SITA en Jos Scholman. Ook worden voor deze bedrijven 24-uurs storingsdiensten gedraaid, zeven dagen in week. Altijd inzetbaar, op welk tijdstip van de dag dan ook.

Niet alleen voor de zakelijke markt is Wilting Grondwerken inzetbaar. Voor particulieren worden ook verschillende diensten aangeboden. Een van de meest voorkomende werkzaamheden die uitgevoerd wordt voor particulieren is het uitgraven voor een uitbouw of nieuwbouw. Daarnaast worden er ook veel tuinrenovaties uitgevoerd. Het maakt niet uit hoe groot of klein de opdrachtgever is. Elk project is een nieuwe uitdaging en er zal net zolang gewerkt worden totdat de opdrachtgever voor de volle 100 procent tevreden is.

In overleg is bij Wilting Grondwerken alles mogelijk!

Veiligheid
Veiligheid is van groot belang, zeker in dit vakgebied. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd. Al onze machines en gereedschappen worden continu gecontroleerd op mankementen. Voor asbestsaneringen hebben wij speciale machines met een overdrukcabine. Ook worden de machinisten van deze machines jaarlijks medisch gekeurd om met de zwaarst bevuilde grond te mogen werken.

Wilting Grondwerken B.V.

Telefoon
030 666 3477
Telefoon planner
06 51355846
Email
info@wiltinggrondwerken.nl
Website
https://www.wiltinggrondwerken.nl/
Adres
Reijerscop 16a
3454HW De Meern

Inventarislijst van Wilting Grondwerken B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.