Wegenbouwverhuur Brabant B.V.
Wegenbouwverhuur Brabant B.V. logo

Wegenbouwverhuur Brabant B.V.

Uw samenwerking met Wegenbouwverhuur Brabant betekent maatwerk per project, hoe kleinschalig of omvangrijk de klus ook is. Het geeft u de garantie dat u op ieder moment over het juiste materieel beschikt. Waar wenselijk lenen we tevens personeel uit, van machinisten tot uitvoerders. Ook de totale overdracht van uw project is mogelijk. Noodreparaties aan een wegdek, de aanleg van op- en inritten op projectlocaties en de aanleg van een geasfalteerd parkeerterrein. Het zijn slechts enkele voorbeelden.

EÉN AANSPREEKPUNT. DIE EXACT WEET WAT UW WENSEN ZIJN
Persoonlijk contact, professionaliteit en een deskundig advies. Geen loze kreten, we maken het dagelijks waar. Binnen onze organisatie heeft u een vast contactpersoon, die exact op de hoogte is van specifieke wensen en eisen binnen uw organisatie. Wij zijn vertrouwd met de wijze waarop u werkt en kunnen u daardoor nauwkeurig adviseren over de meeste efficiente en effectieve oplossing.


VEILIG WERKEN ALS TWEEDE NATUUR
Veilig werken en betrouwbaarheid van materieel hebben dagelijks de hoogste prioriteit in onze organisatie. Wegenbouwverhuur Brabant investeert bovendien bewust in de meest hoogwaardige en innovatieve machines van toonaangevende producenten, zodat we u optimaal kunnen servicen. Het machinepark wordt zorgvuldig onderhouden in onze eigen werkplaats, waar ervaren monteurs voortdurend toezien op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarbij voldoen we aan de hoogste normen, waarbij periodieke keuringen vanzelfsprekend zijn. Bovendien volgen al onze medewerkers jaarlijks trainingen en opfriscursussen, zodat veilig werken te allen tijde gewaarborgd blijft.


MATERIEELHUUR EN GEDIPLOMEERDE MEDEWERKERS
Het machinepark van Wegenbouwverhuur Brabant bestaat uit de meest hoogwaardige machines voor wegenbouw. Diverse asfalteermachines, walsen, spuitwagens, frezen en meer. Ons materieel is op basis van verhuur inzetbaar, al dan niet bediend door een van onze medewerkers. Uiteraard zijn zij in bezit van een machinisten- en VCA-diploma en beschikken over jarenlange ervaring in wegenbouw. Bovendien verzorgen we jaarlijks trainingen en bijscholing, om kennis up-to-date te houden en veilig werken te blijven waarborgen.

Wegenbouwverhuur Brabant B.V.

Telefoon
0416 316 692
Email
planning@wegenbouwverhuurbrabant.nl
Website
https://www.wegenbouwverhuurbrabant.nl/
Adres
Nederveenweg 7a
5161PA Sprang-Capelle

Inventarislijst van Wegenbouwverhuur Brabant B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.