Wegenbouwbedrijf De Wilde B.V.
Wegenbouwbedrijf De Wilde B.V. logo

Wegenbouwbedrijf De Wilde B.V.

Op 15 april 1951 werd het bedrijf gesticht door de gebroeders W.en G. de Wilde, als onderaannemer in bestratingswerken. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich langzaam maar zeker doorontwikkeld tot een veelzijdig wegenbouwbedrijf.

Op dit moment is De Wilde Wegenbouw een allround GWW-bedrijf, dat zich sterk profileert door zich te richten op specialismen in de verschillende disciplines in de wegenbouw. Door de inzet van vakkundig en ervaren personeel en het gebruik van moderne materialen breidt De Wilde Wegenbouw het gespecialiseerde takenpakket steeds verder uit. Zodoende zijn wij in staat om in te spelen op de eisen, die vanuit de markt aan ons worden gesteld. Door mee te bewegen met de wensen van onze opdrachtgevers kunnen wij flexibel opereren en tevens bijdragen aan de verdere ontwikkeling van vakmanschap en ervaring. De Wilde Wegenbouw B.V. GroningenBij De Wilde Wegenbouw draait alles om kwaliteit. Dat beloven we niet alleen, maar dat garanderen we ook. Uiteraard is ons bedrijf ISO en VCA gecertificeerd. Desondanks stellen we onze uitvoerende medewerkers voortdurend in de gelegenheid om hun kennis en vakkundigheid door nascholing en training te vergroten. Daardoor verzekert het bedrijf zich van inzicht en toepassing van de nieuwste technologische en innovatieve ontwikkelingen, want stilstand zien wij als achteruitgang.

Als groeiende organisatie staan wij open voor al uw vragen, maar ook voor uw adviezen en kritische kanttekeningen. Immers, u als opdrachtgever en wij als bedrijf hebben hetzelfde doel voor ogen: een goed eindresultaat, waar we samen trots op kunnen zijn!

Wegenbouwbedrijf De Wilde B.V.

Telefoon
050 549 4080
Email
Info@dewilde-wegenbouw.nl
Website
https://www.dewilde-wegenbouw.nl/
Adres
Ulgersmaweg 30a
9731bt Groningen

Inventarislijst van Wegenbouwbedrijf De Wilde B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.