Wattsnew
Wattsnew logo

Wattsnew

De E-Box Betonmixer van Wattsnew is een elektrisch aangedreven betonmixer. De aandrijfunit (E-Box) komt op de plek waar normaal gesproken de dieselmotor staat en drijft op dezelfde manier de al bestaande hydrauliekpomp aan. Alles blijft dus hetzelfde alleen wordt de hydraulische pomp door een elektrische motor aangedreven i.p.v. door een brandstofmotor. Ook uw bestaande betonmixeroplegger kunt u eenvoudig elektrificeren door de dieselmotorunit eraf te halen en de E-Box erop te monteren.

Door de uiterst slimme software gebruikt de E-Box weinig stroom en is de bediening kinderlijk eenvoudig, met 1 knop en een hendel bedient u het gehele systeem. Het laden is al net zo simpel. Na een dag werken kunt u de E-Box aansluiten aan een laadpaal of een normale stekker en laadt u de accu's in vijf uur weer helemaal vol.

De E-Box van Wattsnew is volledig uitstootvrij dus geen luchtvervuiling door dieseluitlaatgassen, u staat in een schone veilige omgeving te werken. Ook de omwonenden zullen u dankbaar zijn dat u met een Zero Emissie machine komt voorrijden die ook nog eens minder lawaai produceert.

Door elektrische voertuigen en machines te gebruiken in de bouw wordt de kans groter een aanbesteding vergund te krijgen. Opdrachtgevers en overheden eisen steeds vaker uitstootvrije machines.

Naast winst voor het milieu is er ook winst voor u. De E-Box is namelijk al na 4,5 jaar terugverdiend. Elektriciteit is veel goedkoper dan diesel en dan hebben we nog niet eens over de besparing als u uw eigen energie opwekt met zonnepanelen of windturbines. Kortom de E-Box van Wattsnew is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Wattsnew

Telefoon
0180 619 611
Email
info@wattsnew.nl
Website
https://wattsnew.nl/
Adres
Zweth 30
2991LH Barendrecht

Inventarislijst van Wattsnew

Klaar om te starten?Word nu planmeister.