Vrieswijk Kraanbedrijf BV
Vrieswijk Kraanbedrijf BV logo

Vrieswijk Kraanbedrijf BV

NO NONSENS, ER IS GEEN NEE TE KOOP
Vrieswijk Kraanbedrijf is een krachtig kraanverhuur- en grondverzet bedrijf in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons bedrijf terecht voor telescoopkranen, mobiele torenkranen, hoogwerkers, roterende verreikers en grondverzetmachines. Tevens kunnen wij voor u diverse transporten verzorgen. Wanneer wij een machine niet meer in eigen huis beschikbaar hebben dan kunnen wij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van dienstverleners voor de inhuur van de benodigde machines. Kortom Vrieswijk Kraanbedrijf is een no nonsens bedrijf waar geen nee te koop is.


MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
Vrieswijk Kraanbedrijf is zich bewust van de effecten van haar bedrijfsvoering op de maatschappij. Wij vinden het belangrijk om bezig te zijn met bijvoorbeeld het terugdringen van de CO2 uitstoot en het verminderen van energieverbruik om een bijdrage te leveren aan een schoon en leefbaar milieu voor nu en in de toekomst voor de volgende generaties. Wij zijn daarom sinds eind 2012 gericht gaan zoeken naar oplossingen om de bedrijfsvoering te optimaliseren op het gebied van de 3 P's (People, Planet, Profit).

Vrieswijk Kraanbedrijf heeft een quick-scan laten uitvoeren door deel te nemen aan het tweede koploperproject in de Gemeente Achtkarspelen. Uit deze scan bleek dat er eigenlijk al heel veel binnen onze onderneming goed gaat, maar dat er op punten waarvan wij zelf dachten het goed te doen nog heel veel winst en verbetering te behalen valt.


CO2 BEWUST
Vrieswijk Kraanbedrijf is zich bewust van de mileubelasting van het gebruik van machines met een hoge CO2 uitstoot. Daarom is er enkele jaren geleden geinvesteerd in een kraan gemonteerd op een 8 x 4 truckchassis. Deze Scania is voorzien van een Euro 5 motor en verbruikt aanmerkelijk minder brandstof dan een conventioneel kraanconcept. Dat betekent een beperking van de CO2 uitstoot en daarnaast een aanmerkelijke besparing op het brandstofverbruik. Doordat het werkgebied steeds verder wordt uitgebreid kunnen wij niet achterblijven om tot een reductie van bovengenoemde zaken te komen.

Vrieswijk Kraanbedrijf BV

Telefoon
0512 361 542
Telefoon planner
06 22807194
Email
info@vrieswijk.nl
Website
https://www.vrieswijk.nl/
Adres
Grensweg 19
9231HT Surhuisterveen

Inventarislijst van Vrieswijk Kraanbedrijf BV

Klaar om te starten?Word nu planmeister.