Voets Wegenbouwbedrijf
Voets Wegenbouwbedrijf logo

Voets Wegenbouwbedrijf

Wij doen de volgende werkzaamheden:

Particulier
Overweegt u om uw inrit te laten vervangen of uw tuin aan te passen met een nieuw terras dan bent u bij Voets Wegenbouw aan het juiste adres. Of het nu gaat om stenen, tegels, natuursteen of ambachtelijk straatwerk, wij kunnen alles voor u maken.
Wij geven u graag advies over welk bestratingsmateriaal het meest geschikt is, de afwatering en de afstemming op de omgeving. Uiteraard is hierbij de vorm, de grootte, de kleur en het legverband van belang. Door onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij deze keuze.
Zie ook onze voorbeeldprojecten!

Bedrijven en Instellingen
Met het aanleggen van bedrijfsterreinen heeft Voets Wegenbouw jarenlange ervaring. Van de aanleg van parkeervakken, bedrijfsinritten tot een complete terreininrichting, wij kunnen dit voor u verzorgen. Door gebruik te maken van onze eigen machines en hulpmiddelen kunnen we de werkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren!
Ook voor het onderhoud en renovatie zijn wij u graag van dienst. Uw bedrijventerrein is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf!

Grondwerk
Bij het aanleggen van een inrit, terras of terreininrichting horen ook grondwerkzaamheden. Met onze eigen minigraver en loader kunnen wij diverse grondwerkzaamheden voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het spitten van de ondergrond of de bestaande grond ontgraven en afvoeren. Maar ook het leveren en aanbrengen van het benodigde zand voor het nieuwe staatwerk kunnen wij verzorgen!
Goed uitgevoerd grondwerk vormt immers de basis voor een goed eindresultaat!

Voets Wegenbouwbedrijf

Telefoon
0413 229 605
Email
info@voetswegenbouw.nl
Website
https://voetswegenbouw.nl/
Adres
Krommedelseweg 23a
5472PL Loosbroek

Inventarislijst van Voets Wegenbouwbedrijf

Klaar om te starten?Word nu planmeister.