Vlot Logistics
Vlot Logistics logo

Vlot Logistics

Vlot Logistics is koploper op het gebied van 100% zero-emissie logistiek. Duurzaam ondernemen is voor Vlot Logistics geen modegril. Innovatie en duurzaamheid zitten al meer dan 125 jaar in het DNA van ons familiebedrijf.

Van een paard en wagen tot een wagenpark van tientallen vrachtauto’s en bestelbussen; veel is veranderd in de 125 jaar die Vlot Logistics bestaat. Maar in al die jaren zijn de kernwaarden hetzelfde gebleven: betrouwbaar, servicegericht en altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Deze uitgangspunten vormen nog steeds de pijlers onder het succes van Vlot Logistics. Bekijk hier de geschiedenis van ons familiebedrijf.

De locaties van Vlot Logistics hebben een strategische ligging. De vestigingen in Sliedrecht en Schelluinen zijn uiterst goed bereikbaar via de snelwegen A15 en de A27. Onze locatie in Rotterdam is gevestigd halverwege het centrum en de rand van het havengebied. Elke vestiging heeft zijn eigen inrichting, afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers en relaties.

Vlot Logistics

Telefoon
085 053 2700
Email
vlot@vlotlogistics.nl
Website
https://vlotlogistics.nl/
Adres
Bijlstraat 2
3087AA Rotterdam

Inventarislijst van Vlot Logistics

Klaar om te starten?Word nu planmeister.