Vlijm Zand en Grint
Vlijm Zand en Grint logo

Vlijm Zand en Grint

OVER ONS
In 2002 is Gerco Vlijm Zandengrint gestart met straat- en grondwerk en de handel in zand en grind. Met passie voor het vak wil hij de klant een totaalpakket aanbieden. Zand, grind, split, schors, grondverbeteraars... het assortiment blijft zich nog steeds uitbreiden. Inmiddels zijn de producten ook online te bestellen. In de webshop vindt u uitgebreide productinformatie en ziet u direct de prijzen. Ook het verwerken van de producten hoort bij het totaalpakket. U kunt bij Zandengrint dus ook terecht voor het uitvoeren van grondwerk, cultuurtechnische werken en de aanleg van bestrating. Wij komen graag bij u langs om samen te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw project.

Naast de handel bezit Zandengrint eigen machines en een vrachtwagen om alle werkzaamheden uit te voeren. Door de producten zelf te transporteren kunnen wij een scherpe prijs aanbieden en zijn flexibel inzetbaar. Als u bij ons in de buurt woont dan vindt u het misschien fijn om de producten zelf af te halen. Dit is mogelijk vanaf de opslagloctie in Doornspijk. Inmiddels kunt u de benodigde producten ook online bestellen via onze webshop. Hier vindt u uitgebreide productinformatie en actuele prijzen.

Kortom: Zandengrint biedt een complete dienstverlening voor al uw grote en kleine projecten. Door samen te werken met Zandengrint zult u een goede, snelle en betrouwbare service ervaren. Bij ons staan uw wensen centraal!

Vlijm Zand en Grint

Telefoon
06 51464414
Email
info@zandengrint.nl
Website
https://www.zandengrint.nl/
Adres
Zuiderzeestraatweg West 109
8085AC Doornspijk

Inventarislijst van Vlijm Zand en Grint

Klaar om te starten?Word nu planmeister.