Vidomax
Vidomax logo

Vidomax

Bent u op zoek naar diverse vakmensen die u kunnen helpen bij projecten waar grondwerk werkzaamheden voor nodig zijn? Wij koppelen vakmannen en -vrouwen uit ons netwerk aan uitdagende opdrachten die aansluiten op hun profiel. Zo krijgen we de juiste specialist bij de juiste opdracht. Wij hebben een ruim netwerk aan diverse ZZP’ers met diverse specialismes. Binnen ons netwerk hebben wij connecties met ZZP’ers met de volgende functies:

Grondwerker
Kabeltrekker
Kraanmachinist
Shovelmachinist
Timmerlieden
Handjes

Bemiddeling van vakkrachten :
Bovenal koppelen wij de vakmannen (en -vrouwen!) uit ons netwerk met leuke en uitdagende opdrachten! Dit met het idee om de specialisten te kunnen laten doen waar zij goed in zijn!

Vidomax is een dienstverlener met een groot netwerk van Professionele zelfstandige vakkrachten en betrouwbare opdrachtgevers in de Bouw en Techniek.
Wij faciliteren de verbinding tussen het aanbod van opdrachten en de uitvoering hiervan. Hiervoor proberen wij de juiste professional te matchen met de juiste opdrachtgever.

Wij verzorgen ook de administratieve afhandeling voor onze ZZPers
Daarnaast verzorgen wij voor ons ZZP vakkrachten de facturatie, voorfinanciering, debiteurenbeheer en contractbeheer. Voor de opdrachtgever verzorgen wij daarbij de administratieve afhandeling en het verzamelen van alle vereiste documenten.
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijven wij erbij! of dat nu is voor communicatie, regelen van extra inzet of het meedenken in knelpunten en oplossingen.

Vidomax

Telefoon
06 19780695
Telefoon planner
06 19780695
Email
roos@vidomax.nl
Website
https://www..vidomax.nl
Adres
Bovenberg 83a
2861BC Bergambacht

Inventarislijst van Vidomax

Klaar om te starten?Word nu planmeister.