Verhoeven B.V.
Verhoeven B.V. logo

Verhoeven B.V.

Verhoeven BV bestaat ruim 60 jaar en is inmiddels gevestigd op drie locaties verspreid over West Brabant. Ons hoofdkantoor bevindt zich op de Centaurusweg 35 te Tilburg. In Breda zijn we gevestigd op het industrieterrein Eikdonk 7 en 13.
In een wereld waar snelheid, flexibiliteit en kwaliteit in een transport steeds belangrijker wordt, weet Verhoeven BV een hoge solide kwaliteitsstandaard te waarborgen en te handhaven. Daar men in het bezit is van een eigen onderhoudsplaats, voorzien van gespecialiseerde mensen, verkeert het materieel in een topconditie.

Verhoeven BV verhuurt diverse containers, variërend qua inhoud van 1 m³ tot 30 m³, die worden gebracht en afgevoerd door onze eigen chauffeurs. Op de terreinen is er een weegbrug aanwezig die de gehele week geopend is voor het uitvoeren van wegingen en inname van grond, hout, snoeihout, puin en bouw en sloopmaterialen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ook is er een voorraad van diverse soorten zand en grind, welke iedere dag kunnen worden afgehaald en/of geleverd. De personeelsleden van Verhoeven BV zijn allen in het bezit van het VCA-certificaat.

Verhoeven B.V.

Telefoon
013 542 2269
Email
hugo@verhoevenbv.info
Website
https://verhoevenbv.info/
Adres
Centaurusweg 35
5015TC Tilburg

Inventarislijst van Verhoeven B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.