Verhoeks Overslag
Verhoeks Overslag logo

Verhoeks Overslag

Verhoeks Overslag

Verhoeks Overslag is opgericht in 2008 na bundeling van de kennis van Verhoeks Transport en Overslag en Verhoeks Handels & Reparatiebedrijf. De doelstelling van Verhoeks overslag is het voor de klant geheel organiseren van het laden, lossen en vervoeren van grondstoffen. In samenspraak met de opdrachtgever worden oplossingen samengesteld en volgens afspraak uitgevoerd.

Verhoeks Overslag is gespecialiseerd in het laden en lossen van binnenvaartschepen met bulk- en stukgoederen; bijvoorbeeld zand, grind, stortsteen, meel en cellulose.

Voor een snelle afhandeling van de werkzaamheden beschikken wij over diverse uitrustingstukken voor de overslagmachines en schrankladers.

Voor overslagwerkzaamheden aan kade zonder kademuur kan gebruik gemaakt worden van overslagpontons. Voor het snel op plaats brengen van de benodigde machines op de diverse loslocaties maken wij gebruik van een dieplader combinatie. Voor vervoer over de weg wordt gebruik gemaakt van één van onze kiepervrachtwagens en kieptrailers.

ertificering

Verhoeks Overslag is in het bezit van GMP+ certificering. Daarnaast hebben al onze medewerkers de juiste scholing en certificering behaald om de werkzaamheden uit te voeren. Ook het werkmateriaal wordt allemaal gekeurd en beproefd volgens de Nederlandse wet of eisen van de opdrachtgever.

Verhoeks Overslag

Telefoon
06 46202610
Telefoon planner
06 51159154
Email
andre@verhoeks.nl
Website
https://www.verhoeks.info/
Adres
van der Capellenstraat 13
6629at Appeltern

Inventarislijst van Verhoeks Overslag

Klaar om te starten?Word nu planmeister.