Planmeister logo
Wat
Waar
Wanneer
Verboon Maasland
Verboon Maasland logo

Verboon Maasland

Verrassend Veelzijdig Verboon

In Nederland is veilig leven tussen land en water essentieel, Verboon Maasland levert hier al meer dan 70 jaar een bijdrage aan. Dit doen wij door sloten en vaarten bevaarbaar te houden, bouwkuipen te ontgraven, kades te verbeteren en de aanleg van nieuwe natuur en infrastructuur. In samenwerking met onze opdrachtgevers realiseren wij kwalitatief hoogwaardige projecten, met oog voor innovatie, duurzaamheid en de omgeving.

Onze afdeling GWW verbetert de infrastructuur, zowel op en nabij het water als op het land. Hiermee bouwen wij aan een leefbare, bereikbare en veilige omgeving voor iedereen.

Wij voeren zowel kleinschalig als grootschalig baggerwerk uit: van poldersloot tot kanaal, en van rivier tot plassen en meren. Wij hebben jarenlang ervaring in zowel mechanisch als hydraulisch baggeren.

Onze afdeling Specialistische Projecten legt een grondige basis voor toekomstige tunnel- en (half) verdiepte verbindingen, aqua- en viaducten en ondergrondse parkeergarages. Vanuit deze expertise zijn wij jaren actief in het ontgraven van natte bouwkuipen.

Met ons vakkundig en deskundig personeel verzorgen wij deze werkzaamheden met een visie waarbij kwaliteit voorop staat

Verboon Maasland

Telefoon
010 592 2022
Email
info@verboonmaasland.nl
Website
https://verboonmaasland.nl/
Adres
Molenweg 12
3155av Maasland

Inventarislijst van Verboon Maasland

Midikranen

Wielladers

Rupskranen

Knikdumpers

Kippers

Klaar om te starten?Word nu planmeister.