Varekamp Grondverzet B.V.
Varekamp Grondverzet B.V. logo

Varekamp Grondverzet B.V.

Ons bedrijf is in 1953 gestart door Dhr. P. Varekamp sr. Toentertijd als een akkerbouw- en veehouderijbedrijf. In 1974 is het veehouderijbedrijf beëindigd in verband met de groei van het akkerbouwbedrijf en de uitbreiding in het loonwerk. In de jaren 80 is eerst Theo Varekamp in het bedrijf gekomen. Enkele jaren later werd hij gevolgd door broer Peter Varekamp. In 1991 is het bedrijf grotendeels overgenomen door Theo en Peter. In 2001 is P. Varekamp sr. definitief uit het bedrijf gestapt.

De laatste 20 jaar is er een enorme groei in het loonwerk geweest. Met name in de grond-, weg- en waterbouw. Vandaar dat naast het landbouw- en loonbedrijf in 1999 een apart bedrijf is opgericht waarin alle grondverzet- en cultuurtechnische werkzaamheden zijn ondergebracht, genaamd Varekamp Grondverzet BV. In juni 2003 is het agrarische loonwerk uitgebreid door de overname van een agrarisch loonbedrijf, waardoor onze loonwerkactiviteiten ook uitgebreid zijn naar de veehouderij.

Ons team bestaat tegenwoordig uit Theo, Peter en Annette Varekamp, 1 planner, 3 administratieve medewerkers en enkele tientallen operationele medewerkers. In drukke perioden worden de medewerkers bijgestaan door extra ingehuurde krachten.

Binnen Landbouw- en Loonbedrijf Gebr. Varekamp VOF zijn het agrarisch loonwerk en het eigen akkerbouwbedrijf de belangrijkste werkzaamheden. Binnen Varekamp Grondverzet BV is de verhuur van grondverzetmachines de belangrijkste activiteit.

Het werkgebied is als volgt:

Agrarische sector
Grond- weg- en waterbouw
Gemeenten
Overig

Varekamp Grondverzet B.V.

Telefoon
0181 413 660
Telefoon planner
06 53481830
Email
bram@gebrvarekamp.nl
Website
https://www.gebrvarekamp.nl/
Adres
de Rik 2
3234KC Tinte

Inventarislijst van Varekamp Grondverzet B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.