Van Tongeren Trading
Van Tongeren Trading logo

Van Tongeren Trading

𝐕𝐀𝐍 𝐓𝐎𝐍𝐆𝐄𝐑𝐄𝐍 𝐓𝐑𝐀𝐃𝐈𝐍𝐆 𝐁𝐕
John van Tongeren is zijn hele werkzame leven al actief in de wereld van pompen en toebehoren. Sinds 2009 is hij actief als handelsfirma Van Tongeren Trading BV met de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte pompen en aanverwante producten zoals buizen, slangen en hulpstukken. Wij ondersteunen onze klanten ook met de levering van reserveonderdelen van zowel de pompen als de aandrijving.

Met zes personen zijn wij verantwoordelijk voor de in- en verkoop van zo’n 500-700 pompen op jaarbasis. Veel wordt verkocht aan aannemers, bronbemalers en (gespecialiseerde) verhuurders. Daarnaast worden pompen verkocht aan de mijnbouw, agro en industrie. De pompen worden zeer divers gebruikt.

Van Tongeren: “Een boer heeft een pomp nodig voor het besproeien of bevloeien van zijn landerijen, verder worden onze pompen gebruikt voor het leegpompen van mijnen in Afrika, Macedonië en Kroatië en voor het nathouden van bananenplantages in Suriname”. Ook zorgen pompen, geleverd door Van Tongeren Trading BV, voor het schoonhouden van alle meren in Euro Disney".

Voor de industrie worden pompen geleverd die grote machines van koelwater voorzien of op werkschepen als ballastpomp. Door de voorraad op een niveau te hebben van circa 70-100 stuks is er altijd een geschikt model voor de juiste toepassing aan te bieden aan de geïnteresseerde.

Van Tongeren Trading

Telefoon
055 312 5902
Telefoon planner
055 312 5902
Email
sales@vantongerentrading.nl
Website
https://www.vantongerentrading.nl
Adres
Tweelingenlaan 111
7324ar Apeldoorn

Inventarislijst van Van Tongeren Trading

Klaar om te starten?Word nu planmeister.