Van 't Hof Machineverhuur B.V.
Van 't Hof Machineverhuur B.V. logo

Van 't Hof Machineverhuur B.V.

In 1997 besloot Filip van ’t Hof het heft in eigen hand te nemen. Het waren zware tijden en bij het bedrijf waar hij toen werkt, was geen werk meer voor hem.

Vastberaden werd een servicebus aangeschaft om reparatie en onderhoud op locatie te kunnen verrichten. Zo is het ontstaan dat er al snel de vraag binnen kwam voor een veegmachine. Nee roepen was geen optie voor Filip en zo is Van ’t Hof verder uitgegroeid tot wat het nu is. Meer dan 20 jaar verder hebben een verhuurvloot van ongeveer 55 machines en zijn we totaal uitgegroeid tot 15 werknemers bestaande uit machinisten, monteurs en constructie bankwerkers.

Daarnaast hebben we ook diversen specialisten in huis die perfect technische problemen kunnen oplossen. Zo is er een allround team ontstaan dat van laag tot hoog in de organisatie op diversen disciplines zijn in te zetten. Stuk voor stuk enthousiaste en kundige medewerkers die graag een stapje harder willen lopen voor ons relaties. Dit geeft een echt ‘WIJ gevoel’ wat past bij de familie dit bedrijf heeft opgericht. Kortom ons hele team gaat voor die tevreden klant aangezien die ook degene zijn die bij Van ’t Hof en dus ook bij onze medewerkers zorgt dat het licht blijft branden. Daar zijn we met elkaar trots op.

Van 't Hof Machineverhuur B.V.

Telefoon
0181 687 252
Telefoon planner
06 55377239
Email
marjolein@hoftechniek.nl
Website
https://www.hoftechniek.nl/
Adres
Hofweg 3
3208LE Spijkenisse

Inventarislijst van Van 't Hof Machineverhuur B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.