Van Leeuwen GWW B.V.
Van Leeuwen GWW B.V. logo

Van Leeuwen GWW B.V.

Van Leeuwen GWW is een echt familiebedrijf dat al sinds de oprichting in 1939 actief is in Midden-Nederland. De onderneming heeft zich, onder leiding van 3 kleinzonen van de oorspronkelijke oprichter Jan van Leeuwen, ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw.

Ons team van 35 vakbekwame medewerkers is dagelijks actief voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Dit zijn onder meer gemeenten, aannemers en waterschappen, maar ook hoveniers en en particulieren.

De opdrachten zijn onder te verdelen in de takken:

Grondverzet
Beschoeiingen
Pompgemalen
Riolering
Groenaanleg en -onderhoud
Door onze uitgebreide ervaring in deze vakgebieden kunnen we efficiënt te werk gaan en ook complexe projecten in eigen beheer uitvoeren.

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en getraind in het werken met modern materieel, waardoor we gebruik kunnen maken van de nieuwste technieken. Daarnaast zijn we van start tot oplevering betrokken bij uw project en kunt u ook na afloop van het project op onze medewerking rekenen.EEN GROEIEND FAMILIEBEDRIJF MET EEN GESCHIEDENIS


In 1939 besloot Woerdenaar Jan van Leeuwen sr in Harmelen zijn geluk te gaan beproeven. Hij bood zijn diensten aan aan boeren die extra man- en paardekracht nodig hadden.

Na de oorlog kon er, dankzij de Marshallhulp, een eerste trekker worden aangeschaft.
De vijf zoons van Jan van Leeuwen werkten als vanzelfsprekend mee in het bedrijf, dat gestaag groeide. De twee jongsten, Ries en Anton splitsten zich zo’n veertig jaar geleden van het bedrijf af en starten het bedrijf Gebr. van Leeuwen Harmelen bv.

Het agrarisch loonbedrijf van de broers Cees, Adriaan en Jan bleef zich richten op de boeren die niet genoeg tijd en materieel hadden om alle werkzaamheden zelf uit te voeren.

Het agrarische werk is in de loop der jaren door nieuwbouw en natuurontwikkeling terug gelopen.

De laatste jaren is Van Leeuwen GWW zich meer gaan richten op het grondverzet en cultuurtechnische werkzaamheden en nu, ruim 80 jaar na de oprichting, is het bedrijf uitgegroeid tot een gezonde onderneming die, tot eind december 2022 gerund werd door drie kleinzoons van de oprichter.

Sinds 1 januari 2023 bestaat de directie van het bedrijf uit vader en zoon Jan van Leeuwen.

Van Leeuwen GWW, al ruim 80 jaar een constante factor in een sector die altijd in beweging is!

Van Leeuwen GWW B.V.

Telefoon
0348 441 293
Telefoon planner
06 51197553
Email
jan@vanleeuwengww.nl
Website
https://vanleeuwengww.nl/
Adres
Breudijk 3b
3481LM Harmelen

Inventarislijst van Van Leeuwen GWW B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.