Van Ham Infra B.V.
Van Ham Infra B.V. logo

Van Ham Infra B.V.

40+ jaar aan gedrevenheid, service, ervaring, kennis en innovatie inzetten om perfecte tijdelijke oplossingen te bouwen. In goede samenwerking onze opdrachtgevers helpen en bijdragen m.b.v. infra-voorzieningen ten behoeve van de publieke ruimte.

Opdrachtgevers in bouw en infrastructuur denken al snel in traditionele antwoorden wanneer het tijdelijke infrastructuren betreft. Wij doorbreken die structuur en bieden met onze enorme voorraad aan producten en oplossingen vaak interessantere alternatieven. In de afgelopen jaren realiseerde Van Ham Infra tal van publiekstoegankelijke, tijdelijke infrastructuren als trappen, bruggen, hellingbanen, speciale bouwsteigers, opslagruimte en overkappingen, containment en (publieke) vloerstructuren zoals perrons, parkeerplaatsen, fiets- en voetpaden en wegen in binnen- en buitenland.

Het proces tijdens het realiseren van een project kenmerkt zich door oplossingsgerichtheid, maatwerk, rekenkundige onderbouwing, veiligheid, begeleiding en bouw door een gepassioneerd en professioneel team. Om een goed ontwerp aan de klant te kunnen presenteren werkt Van Ham met Cad-software waarmee 3D-modellen en aanzichten worden gemaakt die voldoen aan het bouwbesluit. We voldoen tevens aan de eisen gesteld in de norm VCA* 2017/6.0.

Van Ham Infra B.V.

Telefoon
085 890 1443
Email
info@vanhaminfra.com
Website
https://www.vanhaminfra.com/
Adres
Hallenstraat 20
5531AB Bladel

Inventarislijst van Van Ham Infra B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.