Van Etten Andijk
Van Etten Andijk logo

Van Etten Andijk

๐–๐š๐š๐ซ ๐๐ž๐ฌ๐ค๐ฎ๐ง๐๐ข๐ ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ ๐ก๐š๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ก๐š๐ง๐ ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐›๐จ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ฌ๐ฅ๐ข๐ฆ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐จ๐ฎ๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐ญ๐ฌ ๐ก๐š๐ซ๐ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง.
Onze onderneming is actief op het terrein van infrastructuur. We zijn deskundig en hebben veel ervaring. Sinds 2015 zijn beide zoons Bill & Mike in het bedrijf gestapt met grondlegger van het bedrijf Bertus van Etten. Wij staan altijd voor u klaar!

-Wij bieden u alle diensten met betrekking tot grondweg- en waterbouw.
-Opdrachten worden met optimale zorg, veiligheid en vakkundigheid uitgevoerd.
-Op onze projecten hebben wij ruime ervaring opgedaan in grondweg- en waterbouw.
-Met ons uitgebreide machinepark kan ieder project naar wens worden uitgevoerd.

๐–๐š๐š๐ซ ๐๐ž๐ฌ๐ค๐ฎ๐ง๐๐ข๐ ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐”๐ฐ ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ง๐ž๐ซ ๐ข๐ง ๐ ๐ซ๐จ๐ง๐-, ๐ฐ๐ž๐ - ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐›๐จ๐ฎ๐ฐ๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ ๐ก๐š๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ก๐š๐ง๐ ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐›๐จ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ฌ๐ฅ๐ข๐ฆ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐จ๐ฎ๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐ญ๐ฌ ๐ก๐š๐ซ๐ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง.
Loon- en aannemingsbedrijf VAN ETTEN is van oorsprong een grond en straatmakers bedrijf. Daarnaast heeft ons bedrijf een groot machinepark voor grondverzet en -transport, met onder andere mini- en midigravers van 1,5 tot 8 ton. Ook zijn we in het bezit van diverse shovels. Deze machines worden verhuurd met bediening voor het uitvoeren van de werkzaamheden in diverse sectoren, zoals het slopen van panden en het bouwrijp maken van industrie en particuliere projecten, riolering leggen en bestrating.
In 1995 zijn wij neergestreken in het mooie dorp Andijk, daarvoor was onze onderneming gevestigd in Bovenkarspel. We zijn klein begonnen met een straathamer en trilplaten en zijn nu uitgegroeid tot een mooie onderneming waar deskundigheid en professionaliteit hand in hand gaat met boerenslimheid en ouderwets hard werken. Onze onderneming is actief op het terrein van infrastructuur. We zijn deskundig en hebben veel ervaring. Sinds 2015 zijn beide zoons Bill & Mike in het bedrijf gestapt met grondlegger van het bedrijf Bertus van Etten.

Van Etten Andijk

Telefoon
0228 597 492
Email
info@vanetten-andijk.nl
Website
https://vanetten-andijk.nl
Adres
Gedeputeerde Laanweg 51
1619PB Andijk

Inventarislijst van Van Etten Andijk

Klaar om te starten?Word nu planmeister.