Van der Werff Infra B.V.
Van der Werff Infra B.V. logo

Van der Werff Infra B.V.

De Van der Werff Groep is mede groot geworden als grondwerkbedrijf. Nog steeds is grondwerk één van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf. Immers: de grond waarop wij bouwen is de basis van al onze werkzaamheden. Een project slaagt pas echt als de ondergrond staat als een huis.
Welke grondwerkzaamheden voeren we uit?
Onze grondwerkzaamheden voeren we uit binnen onze werkmaatschappij Van der Werff Infra en zijn zeer divers van aard. Heb je een kuub zand voor je tuin nodig of wil je een kabelsleuf laten graven? Wij leveren het, wij doen het. Maar onze echte kracht is het verzorgen van complete rioleringen (hoofdriool, huisaansluitingen en bergbezinkbassins) en ondergrondse stelsels waar het ook maar van toepassing is. Inclusief de volledige voorbereidende maatregelen die nodig zijn om de grond geschikt te maken voor een volgende bouwfase. Denk hierbij aan bodemsanering en het aanbrengen van funderingsconstructies.

Omdat alle benodigde specialismen onder één dak aanwezig zijn, kunnen wij elk bouwproject in onderlinge samenhang voor onze rekening nemen.

Van der Werff Infra B.V.

Telefoon
0172 469 500
Email
info@vanderwerffinfra.nl
Website
https://www.vanderwerffgroep.nl
Adres
Koperweg 8
2401LH Alphen aan den Rijn

Inventarislijst van Van der Werff Infra B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.