Van der Vrande Bouwmachines
Van der Vrande Bouwmachines logo

Van der Vrande Bouwmachines

Een totaaloplossing voor uw materieel

Case, Eurocomach, Limach en Atlas. Van der Vrande Bouwmachines is een specialist op het gebied van grondverzet- en bouwmachines. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de juiste materieeloplossing. Onze uitstekende service is erop gericht u volledig te ontzorgen inzake uw machinepark. Zowel voor koop, verkoop, huur, lease en service van grondverzetmachines bent u bij ons op het juiste adres. Neem contact op en laat u vakkundig adviseren.

Diensten:

Machineservice en onderhoud
Laat veiligheidskeuringen uitvoeren of laat uw machine onderhouden of repareren bij u op locatie of in onze moderne werkplaats. Wij werken met uitstekend gekwalificeerde servicemonteurs waardoor u verzekerd bent van een goede en betaalbare service.

Onderdelen en hulpstukken
Wij hebben veel originele onderdelen van diverse machines op voorraad. Bij ons ontvangt u vakkundige ondersteuning op het gebied van onderdelen en hulpstukken voor alle grondverzetmachines. Snel, goedkoop en tegen de gunstige voorwaarden.

Grondverzet- en Bouwmachines
Verkoop en verhuur van nieuw en gebruikt materieel. Denk hierbij aan onder andere Case grondverzet machines, Eurocomach minigravers, Limach elektrische minigravers en Atlas graafmachines. Onze machines worden gebruiksklaar afgeleverd op uw locatie.

Van der Vrande Bouwmachines

Telefoon
0492 451 051
Email
info@vrande.nl
Website
https://www.vrande.nl/
Adres
Bosscheweg 26
5741SX Beek en Donk

Inventarislijst van Van der Vrande Bouwmachines

Klaar om te starten?Word nu planmeister.