Van der Kolk Infra en Groenprojecten B.V.
Van der Kolk Infra en Groenprojecten B.V. logo

Van der Kolk Infra en Groenprojecten B.V.

๐…๐ฅ๐ž๐ฑ๐ข๐›๐ž๐ฅ๐ž, ๐ฆ๐จ๐๐ž๐ซ๐ง๐ž ๐ž๐ง ๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ž๐ฎ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐š๐š๐ง๐ฉ๐š๐ค ๐ฏ๐š๐ง ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ง๐-, ๐ฐ๐ž๐ - ๐ž๐ง ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ง๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ง.
Van Der Kolk Infra is een betrouwbare partner met kennis van zaken in grondverzet, sloopwerken, infrastructurele en civieltechnische projecten. Met de nodige kennis en ervaring geven wij aan elke uitdaging het gewenste resultaat. Wij beschikken over diverse gespecialiseerde machines. Door de persoonlijke aanpak en flexibiliteit werken wij als รฉchte partner mee aan uw project! Met als doel het leveren van kwaliteit. Hierdoor hebben wij een stevige reputatie verworven bij diverse kleine en grote opdrachtgevers.

๐•๐š๐ง ๐๐ž๐ซ ๐Š๐จ๐ฅ๐ค ๐ˆ๐ง๐Ÿ๐ซ๐š ๐ข๐ฌ ๐ฎ ๐ฏ๐š๐ง ๐€ ๐ญ๐จ๐ญ ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐™ ๐œ๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ž๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ข๐ž๐ง๐ฌ๐ญ.
Wij werken dagelijks aan diverse grond-, weg- en groenprojecten met o.a. onze rups graafmachines, mobiele graafmachines, mini graafmachines, midi graafmchines, shovels en trekker met dumper. Daarnaast leveren wij ook diverse grondstoffen zoals o.a. zand, potgrond, compost, tuinturf, bemesting, puin en grind.

Op het gebied van cultuurtechniek kunnen wij diverse werkzaamheden voor u uitvoeren die komen kijken bij het aanleggen en onderhouden van openbaar en particulier groen. Feitelijk cultiveren wij de bodem; wij zorgen dat de bodem perfect voor gebruik en groei zal zijn. Wij beschikken over veel eigen materiaal en werken waar nodig samen met betrouwbare partners. Dat maakt ons flexibel en daarmee kunnen wij u van A tot en met Z compleet van dienst zijn!

Of u nu particulier of overheid bent, wij verzorgen o.a. de volgende diensten voor u:
-Diepspitten met mobiele kraan.
-Grondverbetering, lasergestuurd kilveren
-Bodemfrezen met een trekker vanaf 1.10 meter tot 3 meter breed.
-Inzaaien van gazon, gras- en sportvelden met een 1.60 meter brede rotoregzaaicombinatie met een smalspoor trekker;
-Leveren en doseren van bemestingsmiddelen
inzaaien van wildbloemen en kruidenmengsels. Wij verrichten dit met standaardmengsels, maar ook kunnen wij een mengsels voor u op โ€˜maatโ€™ samenstellen
-Aanleggen van natuurvelden en tuinen
(Klepel)Maaien van speeltuinen, sportparken en bermen;
-Onderhoud van sloten, vijvers, poelen en watergangen met maaikorf-apparatuur;
-Egaliseren van ondergronden;
-Schoonvegen van bedrijfstereinen en straten
-Opladen, afvoeren en storten of verspreiden van groenafval.
-Onkruidbestrijding
-Gladheidsbestrijding
-Spitten, frezen en profileren van grond

Van der Kolk Infra en Groenprojecten B.V.

Telefoon
085 079 6000
Email
info@vanderkolk-infra.nl
Website
https://vanderkolk-infra.nl/
Adres
Erve Meijerinksweg 1
7641RT Wierden

Inventarislijst van Van der Kolk Infra en Groenprojecten B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.