Van der Haar Bronbemaling B.V.
Van der Haar Bronbemaling B.V. logo

Van der Haar Bronbemaling B.V.

Wij zijn Van der Haar Bronbemaling B.V.
In 1976 legde A.J. (Anton) van der Haar de grondslag voor het bedrijf. Na het bouwen van zijn kalverschuren verhuurde hij de daarvoor gebruikte bemalingspompen. Hij hielp zijn omgeving met de aanleg van bronbemaling. Zijn enthousiasme voor het vak groeide en hij investeerde in een goede tractor om op het bouwland te kunnen komen. Mobiel bereikbaar was hij in die tijd nog niet, voor een spoedklus zocht zijn vrouw hem op bij de klant waar hij die dag aan het werk was.

In de omgeving wisten mensen hem te vinden. A.J. van der Haar breidde zijn kennis uit en nam personeel in dienst. Ook de werkzaamheden werden uitgebreid, om zo een compleet pakket te kunnen aanbieden, bij de aannemer van een bouw of de particuliere klant.

Na de komst van internet met daarin databases van grondlagen, en diverse opleidingen rondom bronbemaling, bodemkunde, geohydrologie, boormeester en dergelijke, heeft de ervaring van buiten, zich samengevoegd met de theorie van binnen.

Inmiddels is A.J. van der Haar de leeftijd van 70 jaar gepasseerd, maar nog steeds elke dag actief. Door zijn ervaring, kennis en vindingrijkheid is hij nog altijd de specialist. U zult hem regelmatig tegenkomen, het liefst in één van de Unimogs.

Zoon Christiaan van der Haar neemt de dagelijkse zorg van het bedrijf nu over. Hij is opgegroeid tussen de bronbemaling en heeft zich gespecialiseerd op diverse gebieden. Met de grootst mogelijke inzet, kwaliteit en enthousiasme staat hij voor u klaar.

Samen met het hele team vormen we een gedreven bedrijf, met hardwerkende mensen. We hebben gedegen kennis van zaken en veel ervaring in de praktijk.

We zijn u heel graag van dienst!

Anton en Christiaan van der Haar
en medewerkers

Van der Haar Bronbemaling B.V.

Telefoon
0342 442 258
Email
info@bronbemaling.nu
Website
https://bronbemaling.nu/
Adres
Plaggenweg 45
3774RN Kootwijkerbroek

Inventarislijst van Van der Haar Bronbemaling B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.