Van der Flier Groep
Van der Flier Groep logo

Van der Flier Groep

OVER VAN DER FLIER GROEP
We zijn niet bang om de mouwen op te stropen en tot aan de knieën in de modder te staan. We zijn recht door zee en houden van korte lijnen met als doel onze klanten volledig te ontzorgen. Dit doen wij onder het mom van #NoWorries.

Van der Flier is specialist op het gebied van grondverzet. Daarnaast zijn we te vinden op het water met onze maaiboten, op moeilijk bereikbare plekken met onze zandblaasauto en zie je ons langs de weg met onze grondzuigauto’s. Als laatste zijn we gek op innoveren en daarom bedenken we ook nieuwe machines zoals de vdf safety clamp en de IPS zaag. Kortom we zijn er voor elke klus!

Van der Flier als vakkundig partner
Constante vernieuwing en innovatieve technieken zijn onze pijlers. We graven, zagen, maaien, zuigen, blazen en we doen nog veel meer. We hebben jarenlange ervaring en we hebben een schat aan kennis opgebouwd. Daarop bouwen wij voort met slimme ideeën voor duurzame en voordelige oplossingen.

ONZE JONGENS
Onze jongens zijn de echte rauwdouwers. Ze hebben ervaring in het vak, maar het belangrijkste ze hebben plezier in hun werk. Bij ons beschikt iedereen over de juiste diploma’s en up-to-date certificaten. Dankzij ons team kunnen wij snel, flexibel en kundig in actie komen om zo onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Hoe complex het project ook is: #NOWORRIES, wij denken met je mee en bieden uitkomst.

Neem contact met ons op.

Van der Flier Groep

Telefoon
0597 331 619
Telefoon planner
06 25020405
Email
Planning@vanderfliergroep.nl
Website
https://www.vanderfliergroep.nl
Adres
A.J. Romijnweg 23
9672AH Winschoten

Inventarislijst van Van der Flier Groep

Klaar om te starten?Word nu planmeister.