Van de Wetering Cultuurtechniek B.V.
Van de Wetering Cultuurtechniek B.V. logo

Van de Wetering Cultuurtechniek B.V.

Het familiebedrijf Wetering, in 1955 begonnen met één truck, is uitgegroeid tot een multidisciplinaire aannemer in de grond-, weg- en waterbouw. Het winnen en terugplaatsen van grondstoffen speelt bij ons een centrale rol.

Al vanaf het allereerste begin hebben we een duidelijke missie: werken voor een nalatenschap om trots op te zijn! We creëren altijd ruimte voor iets nieuws. Voor de natuur, voor water maar ook voor mensen wanneer we bijvoorbeeld een gebied bouwrijp maken. Onze slogan is niet voor niets: Ruimte voor Mens en Natuur.

Met trots terugkijken kun je alleen als je vooruitkijkt in je aanpak. Wij calculeren de risico’s en benutten onze kansen. Dit doen we met de expertise van ons personeel, de kracht van ons eigen materieel, het combineren van onze disciplines en vooral door met de omgeving samen te werken. Van idee tot ontwerp, van realisatie tot en met beheer.
We zijn klein genoeg om korte lijnen te houden, maar groot genoeg om snel en resultaat gericht plannen uit te werken. Dit werkt niet alleen uiterst efficiënt, we maken de cirkel rond. Grondstoffen worden hergebruikt en vinden binnen onze projecten hun weg terug. En zo laten we de gebieden waar we werkzaam zijn mooier, veiliger en gebruiksvriendelijker achter.

Wetering streeft ernaar om voorop te lopen, door te investeren en te innoveren. Dit samen stimuleert de natuurlijke groei die wij voor ogen hebben. We beschikken over een groot machinepark dat ruimschoots voldoet aan de eisen van deze tijd. Door ons geavanceerde materieel, vakbekwame werknemers en de juiste certificaten zijn wij in staat om in al onze werkzaamheden een betrouwbare partner te zijn en de gewenste kwaliteit te leveren.

Van de Wetering Cultuurtechniek B.V.

Telefoon
0412 451 368
Telefoon planner
06 22609064
Email
Tom@wetering.nl
Website
https://www.wetering.nl/
Adres
Cereslaan 11
5384VT Heesch

Inventarislijst van Van de Wetering Cultuurtechniek B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.