Van de Esschert dienstverlening
Van de Esschert dienstverlening logo

Van de Esschert dienstverlening

Al meer dan 10 jaar werk ik met plezier in de agrarische sector, grond en straatwerk, groenonderhoud/aanleg en tuinonderhoud en aanleg. Daarom heb ik in 2019 de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. In het begin heb ik mij alleen verhuurd, maar sinds een paar jaar volledig voor mezelf om werken aan te nemen of in de onder aanneming. Losse verhuur van mensen en machines is nog steeds mogelijk.

Wij zijn in veel gebieden gespecialiseerd. Waaronder compactloonwerk, afrasteringen, groensector, infra, sloopwerk en agrarische dienstverlening.

Het afgelopen jaar is onze klantenkring gegroeid en zijn wij veel bezig in de omgeving Maartensdijk, Nijkerk, Zeewolde, Almere, Lelystad, het Gooi, Haarlemmermeer, Amsterdam en ver daarbuiten.

Wij zijn werkzaam voor onder andere overheidsinstanties, Staatsbosbeheer, aannemers, hoveniers, vakantieparken, particulieren en agrarische klanten.

Voor om op de hoogte te blijven kunt u, ook mijn sociale media in de gaten houden of volgen. https://www.facebook.com/profile.php?id=100063548138337 of via onze instagram account

Van de Esschert dienstverlening

Telefoon
06 20762000
Telefoon planner
06 20762000
Email
vdesschertdienstverlening@hotmail.com
Website
https://www.vandeesschertdienstverlening.nl
Adres
Karel Doormanstraat 30
3861GD Nijkerk

Inventarislijst van Van de Esschert dienstverlening

Klaar om te starten?Word nu planmeister.