Van Broekhoven Beheer B.V.
Van Broekhoven Beheer B.V. logo

Van Broekhoven Beheer B.V.

π•πšπ§ 𝐁𝐫𝐨𝐞𝐀𝐑𝐨𝐯𝐞𝐧 𝐁𝐞𝐑𝐞𝐞𝐫 𝐁.𝐕.

Wij zijn gespecialiseerd in grondwerk, loonwerk, transport en afvalcontainers.

π†π«π¨π§ππ°πžπ«π€
Van Broekhoven Grondwerken BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken ten behoeve van bijvoorbeeld woningbouw, industriebouw of straatwerk. De grondwerken worden uitgevoerd in onderaanneming/aanname voor onder andere aannemersbedrijven of zelfbouwers. Verder worden de vrachtwagens en grondverzetmachines (met chauffeur/machinist) ook in regie aan derden verhuurd aan bijvoorbeeld transportbedrijven, aannemers, hoveniers of particulieren. Met het brede machinepark van Van Broekhoven Grondwerken BV kunnen vele werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd worden.

π‹π¨π¨π§π°πžπ«π€
Van Broekhoven Loonwerken BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van loonwerken voor veehouders en akkerbouwers in de regio. Voorbeelden van werkzaamheden binnen het loonwerk zijn: bemesting, zaaien, grashakselen, maishakselen, grondbewerking en spuiten. Voor het uitvoeren van deze verschillende disciplines heeft Van Broekhoven Loonwerken BV de beschikking over een modern en breed inzetbaar machinepark. Door steeds te blijven investeren in machines wordt getracht de klanten zo optimaal mogelijk te bedienen volgens actuele trends en regelgeving. Daarnaast wordt altijd geprobeerd de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn door een uiterst flexibele opstelling.

𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐒𝐞𝐞π₯
Ook voor handelsgoederen en het afvoeren van afvalstoffen kunt u bij Van Broekhoven terecht. Handelsgoederen als spuitzand, akkerzand, gezeefde grond of menggranulaat kunnen worden afgehaald of worden bezorgd met een vrachtwagen. Voor het afvoeren van de volgende afvalstoffen kunt u bij van Broekhoven terecht: grond, puin, groen, hout en restafval. Deze kunnen gelost worden bij Van Broekhoven op het terrein of er kan een container besteld worden die bij u aan huis afgezet wordt. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om handelsgoederen of afvalstoffen te leveren/afvoeren in bigbags.

Van Broekhoven Beheer B.V.

Telefoon
0161 222 775
Email
planning@vanbroekhoventilburg.nl
Website
https://vanbroekhoven-tilburg.nl/
Adres
Keizersakker 12
5032PM Tilburg

Inventarislijst van Van Broekhoven Beheer B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.