Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.
Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V. logo

Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.

Grondverzet
Grondverzet is een begrip voor Timmer GWW, zowel groot of klein. Na aanbesteding of eigen ontwikkeling komen wij in actie. Door ons brede scala aan machines kunnen wij elke grondverzet klus aan! Mede dankzij het gebruik van 3D GPS in onze graafmachines is de nauwkeurigheid waarmee projecten worden uitgevoerd buitengewoon!

Rioleringswerkzaamheden
Alle voorkomende werkzaamheden rondom het aanleggen van rioleringen en leidingen nemen we graag voor onze rekening. De rioolploeg werkt samen als een team in de hoogste divisie, productie is mooi, maar een bijkomende zaak. Het nauwkeurig en zorgvuldig aanleggen van het rioolstelsel is het belangrijkste. Na aanleg zal onze GPS-Uitzetter het rioolstelsel verwerken in een revisie tekening.

Waterwerken
Wij werken graag op en rond het water! Of het nou gaat om het plaatsen van beschoeiing, het graven van watergangen en sloten of de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Uw aanvraag is onze uitdaging!

Meer?
Uiteraard kunnen wij nog meer voor u betekenen dan de hiernaast beschreven disciplines. Ook nieuwe uitdagingen gaan wij zeker niet uit de weg! Neem gerust contact met ons op!

Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.

Telefoon
033 245 2596
Telefoon planner
06 14594996
Email
robin@timmer-gww.nl
Website
https://www.timmer-gww.nl/
Adres
Barneveldseweg 105
3862PB Nijkerk

Inventarislijst van Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.