Tigoo Personeelsdiensten
Tigoo Personeelsdiensten logo

Tigoo Personeelsdiensten

𝐓𝐢𝐠𝐨𝐨 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐞𝐥𝐬𝐝𝐢𝐞𝐧𝐬𝐭𝐞𝐧

Wij zijn Tigoo Personeelsdiensten. Wij gaan voor een veelzijdige personeelsbemiddeling met oog voor de mens achter de medewerker en maatwerk voor de wensen van opdrachtgevers. Persoonlijke dienstverlening met duidelijke afspraken, tegen eerlijke prijzen.

Samen hebben wij jaren ervaring en personeelsbemiddelingskennis. Wij bezitten de juiste mix van administratieve-, commerciële-, communicatieve en planningsvaardigheden. Door onze netwerken aan elkaar te knopen, hebben we snel contact met vele mensen en veelzijdige bedrijven in het noorden van Nederland.

Bij Tigoo staat het vinden van een top werkplek voor jou altijd op nummer één. Wij zoeken de baan die bij jou past. Door onze korte lijnen weet jij altijd wie jouw aanspreekpunt is en kennen wij jou persoonlijk. Wij hebben een echte winnaarsmentaliteit en zijn pas tevreden wanneer jij plezier in je werk hebt!

Uiteraard zijn we er ook voor werkgevers, bedrijven en organisaties op zoek naar (nieuw)personeel. Ondernemers en HR-managers die niet willen schakelen met intercedenten, maar met kenners van hun vakgebied. Door onze ervaring, achtergrond en marktkennis zijn wij de juiste gesprekspartners. Wij denken proactief mee in personeelsvraagstukken en bieden korte lijnen.

Tigoo Personeelsdiensten

Telefoon
06 25369335
Email
Info@tigoo.nl
Website
https://tigoo.nl
Adres
Goldhoorn 10
9684XR Finsterwolde

Inventarislijst van Tigoo Personeelsdiensten

Klaar om te starten?Word nu planmeister.