Theelen B.V.
Theelen B.V. logo

Theelen B.V.

Theelen grondwerken, container en transportbedrijf B.V. is in 1971 opgericht door Ton Theelen. De kern activiteiten bestonden destijds voornamelijk uit het onderhoud van wegbermen, sloten en slootkanten. Door de jaren heen zijn de activiteiten uitgebreid en is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio Midden-Limburg.

Op dit moment is de tweede generatie Theelen aan het roer gekomen, en zijn de werkzaamheden van Ton Theelen door zijn zoon Edwin Theelen over genomen. De groei van het bedrijf heeft geleid tot een breed assortiment materieel en Theelen B.V. is tegenwoordig op diverse terreinen actief. De huidige kernactiviteiten bestaan uit grond- en sloopwerken, wegbermen onderhoud, onderhoud van halfverharde en onverharde wegen, container verhuur en transport.

Voor ons staat de klant voorop. Wij trachten door het leveren van kwalitatief werk op een snelle en efficiënte manier de klant optimaal tevreden te stellen. Daarnaast vinden wij het belangrijk met de klant mee te denken om tot een voor de klant beste oplossing te komen.

Ondanks dat Theelen B.V. reeds vele jaren bestaat, gaan we, mede dankzij onze gemotiveerde medewerkers, als een jong en dynamisch bedrijf de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Theelen B.V.

Telefoon
0475 401 758
Telefoon planner
06 23037230
Email
ferry@theelen-posterholt.nl
Website
https://www.theelen-grondwerken.nl
Adres
Middenweg 1a
6061ET Posterholt

Inventarislijst van Theelen B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.