Ter Maat B.V.
Ter Maat B.V. logo

Ter Maat B.V.

Ter Maat b.v.
Voor elk project de beste oplossing tegen de beste prijs. Wij zijn een veelzijdig aannemersbedrijf. Onze klanten zijn bedrijven, gemeenten en particulieren, waarvoor wij (machinaal) straatwerk, grondwerk en sloopwerk uitvoeren.

Met onze mobiele zagerij voeren wij verschillende werkzaamheden uit zoals het zagen van passtukken voor beton- en gebakken bestrating, het zagen van gevelstenen en andere diverse steenmaterialen. Tot slot kunnen wij met onze mobiele zagerij allerlei soorten bestratingen zagen op een locatie naar wens.

Ter Maat b.v. is gespecialiseerd in het boren met diverse maten in verschillende beton- en steensoorten. Denk hierbij aan het boren in beton, metselwerk, cellenbeton, silicaatsteen en nog meer. Onze dienst kan ingezet worden voor het boren van gaten vanaf 20mm tot en met gaten van 500mm.
Dient er een gat geboord te worden in een maat die hierbuiten valt? Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ter Maat b.v. gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Tot slot beschikken wij over een prachtige Scania G450 B8x4*4NA 17NA voorzien van Hyva kraan/haak opbouw. Met deze vrachtwagen kunnen wij vele transportwerkzaamheden uitvoeren zoals het aan- en afvoer van bouwmaterialen, containertransport, machinetransport, nieuwbouwtransport en nog veel meer.

Ons vakbekwame team staat voor u klaar om elk project op te pakken. Dankzij onze vaste medewerkers en betrouwbare partners, zijn wij flexibel en garanderen wij altijd de continuïteit van ons werk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons en voor onze opdrachtgevers belangrijk. We hebben daarom steeds aandacht voor duurzaamheid, sociale vraagstukken, milieuvraagstukken en prijs- kwaliteitsverhouding. U ziet dat terug in onze keuze voor werkmaterieel. We proberen geluidsoverlast te beperken en we kiezen waar mogelijk voor CO2 neutrale materialen.

Duurzame inzetbaarheid
Ons werk staat bekend om de hoge fysieke belasting voor medewerkers. Bij ter Maat b.v. werken we met het meest innovatieve materieel binnen de sector. Wat kan, doen wij machinaal. Bijvoorbeeld het afreien van puin, funderingen en straatlagen, aanbrengen van kantopsluitingen en elementenverharding, maar ook herstraten. Onze medewerkers worden daardoor minder fysiek belast en zijn duurzaam inzetbaar.

Ter Maat b.v. is VCA** gecertificeerd en SEB erkend bestratingsbedrijf. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en intern opgeleid door de leermeesters binnen ons bedrijf.

Duurzame klantrelatie en samenwerking
Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en korte lijnen. Kwaliteit, continuïteit en klanttevredenheid zijn belangrijke speerpunten voor ons. We hebben hier dan ook veel aandacht voor en sturen bij als dat nodig is.

Elk project is anders, daarom leveren wij maatwerk. Of het project nu groot of klein is, met ons veelzijdige team leveren we kwaliteit tegen een goede prijs.

Ter Maat B.V.

Telefoon
06 20847621
Email
info@termaatbv.nl
Website
https://www.termaatbv.nl/
Adres
de Hogenkamp 7
7071EC Ulft

Inventarislijst van Ter Maat B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.