Strukton Wegen & Beton
Strukton Wegen & Beton logo

Strukton Wegen & Beton

Wegen zijn belangrijk voor de bereikbaarheid en mobiliteit in ons land. Strukton Civiel bouwt aan een duurzame infrastructuur waarop Nederland zich fluitend voortbeweegt. compleet pakket aan oplossingen voor wegenbouw. Snel, veilig en comfortabel. Altijd een oplossing op maat.

Innovatief asfalt
Een weg om zorgeloos de volgende bestemming te bereiken is het doel. Maar welk asfalt is geschikt? Wij verdiepen ons in de klantvraag en adviseren over de beste oplossing voor specifieke omstandigheden. Daarbij houden we rekening met aspecten als duurzaamheid en circulariteit, geluidsreductie en uiteraard de kosten.

Duurzame betonverhardingen
Betonwegen zijn duurzaam, economisch aantrekkelijk en vrijwel onverslijtbaar. Zo treedt er geen spoorvorming en materiaalverlies op, waardoor minder onderhoud nodig is. Wij adviseren u graag over de beste oplossing, afhankelijk van onder meer de ondergrond, het gebruik en de wensen.

Innovatieve en duurzame oplossingen wegenbouw
Duurzame wegen hebben een langere levensduur, hebben weinig onderhoud nodig en/of zijn geproduceerd met lage CO2-uitstoot. Met het toonaangevend laboratorium hebben we zelf de voorzieningen om duurzame asfaltproducten te ontwikkelen, te testen en te optimaliseren.

Strukton Wegen & Beton

Telefoon
0541 584 111
Email
info@struktonciviel.com
Website
https://struktonciviel.nl/wegenbouw
Adres
Kelvinstraat 1
7575as Oldenzaal

Inventarislijst van Strukton Wegen & Beton

Klaar om te starten?Word nu planmeister.