Stoop Groenvoorziening
Stoop Groenvoorziening logo

Stoop Groenvoorziening

Enthousiast familiebedrijf
Stoop Groenvoorziening werd in 1967 in het Noord-Hollandse Waarland opgericht door de broers Lau en Jan Stoop met een focus op onkruidbestrijding en gewasbescherming. In de decennia daarna groeide het bedrijf uit tot een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf in Noord-Holland met vijf belangrijke expertises; groenvoorziening, boomverzorging, baggerwerken, waterbouw en groenrecycling.

Flexibele inzetbaarheid
Het bedrijf loopt voorop in certificering en heeft ruim zeventig goed opgeleide medewerkers in dienst die breed inzetbaar zijn. Stoop beschikt over een modern en uitgebreid machinepark. De flexibele inzetbaarheid en de solide financiële situatie waarborgen de continuïteit én de kwaliteit van de bedrijfsactiviteiten.

Servicegericht en persoonlijk
Het uitgangspunt van Stoop is het leveren van goed werk in een goede verstandhouding met de opdrachtgever. Klantgerichtheid en goede communicatie staan centraal. Als duurzame onderneming wil Stoop Groenvoorziening investeren in maatschappelijk verantwoord ondernemen met oog voor medewerkers, milieu en omgeving.

Stoop Groenvoorziening

Telefoon
0226 422 844
Email
Info@stoopgroenvoorziening.nl
Website
https://stoopgroenvoorziening.nl
Adres
Schaapskuilweg 7
1738DS Waarland

Inventarislijst van Stoop Groenvoorziening

Klaar om te starten?Word nu planmeister.