Snijder Hasselt B.V.
Snijder Hasselt B.V. logo

Snijder Hasselt B.V.

ONMISBAAR ONDERDEEL VAN U!

Het zit al 70 jaar! in de genen van ons familiebedrijf om klaar te staan als je ons nodig hebt. Met kennis van onze hydrauliekcomponenten en filters, hulp tijdens een bestelling, advies bij installatie en oplossingen als er onverhoopt toch een keer iets misgaat. Zo willen we niet alleen onderdelen leveren, maar met ons Snijder DNA ook een onmisbaar onderdeel worden van jou! Voor, tijdens en na jouw bestelling is geen belletje, mailtje, appje of bezoekje ons teveel.

Producten en diensten:
Separ, Donaldson, Mann-Hummel, Stauff of Argo Hytos. Het zijn zomaar wat voorbeelden van tientallen A-merken die al decennialang graag samenwerken met Snijder. Hanson: “Door al die topproducenten aan ons te binden, kunnen we monteurs, ZZP-ers, werkgevers, inkopers en engineers uit vele branches één adres bieden voor duizenden filters. Veel van die klanten werken ook met hydrauliekcomponenten. Ook op dat vlak willen we hen nu één adres voor duizenden onderdelen bieden. En tegelijkertijd een nieuwe klantengroep aantrekken.”

Technisch distributeur met toegevoegde waarde:

Al die kwaliteitsmerken kozen er niet zomaar voor om hun filters aan Snijder te leveren. “Ze zien dat we als technisch distributeur een schakel met toegevoegde waarde vormen richting hun tussenhandelaren en eindgebruikers. Door onze kennis van producten, hulp tijdens bestellingen, adviezen bij installatie en het bieden van oplossingen bij eventuele problemen. Die kennis, kunde en ervaring kunnen we nu ook op hydrauliekgebied bieden. Dat maakt ons aantrekkelijk voor zowel leveranciers van hydrauliekcomponenten als bestaande en nieuwe klanten.”

Snijder Hasselt B.V.

Telefoon
038 477 3800
Email
Info@snijderfiltertechniek.nl
Website
https://www.filterwebshop.nl/
Adres
Randweg 1
8061RW Hasselt

Inventarislijst van Snijder Hasselt B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.