Schaafsma B.V.
Schaafsma B.V. logo

Schaafsma B.V.

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐨𝐧𝐬:
Schaafsma kent een omvangrijke geschiedenis en een toekomst vol ambities. Wij zijn een familiebedrijf met op dit moment de derde generatie Schaafsma aan het hoofd van de organisatie. Samen met een kleine twintig medewerkers voeren wij diverse werkzaamheden uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten in geheel Noord-Nederland. Of het nou gaat om grote of kleine opdrachten, alles pakken wij met evenveel enthousiasme op.

π‡π’π¬π­π¨π«π’πž:
De eerste generatie Schaafsma (Taede Schaafsma 1879-1982) begon een eeuw geleden (ca. 1912) met het vervoer van zand en grind over water. Hij deed dit met zijn scheepje genaamd: Soli Deo Gloria. In de dertiger jaren van de vorige eeuw vond hij in Appelscha zijn eerste vestigingsplaats. Van daaruit werd het opgeslagen zand en grind met een vrachtauto naar de klanten vervoerd. In 1971 heeft zoon Henderikus Schaafsma het bedrijf overgenomen. Henderikus begon met het uitvoeren van grondwerkzaamheden en nam personeel in dienst om zo een groter gebied aan klanten te kunnen bedienen.

In het jaar 1989 kwamen beide zoons van Henderikus het bedrijf versterken en hebben de drie een VOF opgericht. De werkzaamheden werden steeds meer uitgebreid en ook het aantal personeelsleden begon toe te nemen. In 2000 is besloten om de VOF om te zetten naar een BV en is Schaafsma Zand & Grind BV ontstaan.

Op dit moment beschikt Schaafsma over twee verschillende locaties. Klanten kunnen op de welbekende locatie in Appelscha terecht maar sinds het jaar 2011 hebben wij ook een vestigingsplaats gevonden op het bedrijventerrein Venekoten te Oosterwolde. Schaafsma richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt in Noord-Nederland. De werkzaamheden omvatten o.a. het verkopen van zand, grind en wegenbouwproducten, infra werkzaamheden, sloopwerk, puin recycling, container verhuur en gladheidsbestrijding. Hiervoor beschikken wij over moderne machines en vakkundige en ervaren medewerkers.

π‚πžπ«π­π’πŸπ’πœπžπ«π’π§π :
Wij vinden kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Sinds 2003 werken wij volgens de NEN-EN-ISO en VCA normen. Wij beschikken over een ISO 9001:2015 en een VCA** 2008/5.1 certificaat. Daarnaast zijn wij sinds 2021 een gecertificeerde grondbank conform de BRL 9335-1.

Schaafsma B.V.

Telefoon
0516 431 307
Email
Info@schaafsmabv.nl
Website
https://schaafsmabv.nl/
Adres
Vaart Zz 134
8426AL Appelscha

Inventarislijst van Schaafsma B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.