Rouwmaat Groenlo B.V.
Rouwmaat Groenlo B.V. logo

Rouwmaat Groenlo B.V.

Duurzame totaaloplossing
De activiteiten van de Rouwmaat Groep zijn divers, maar liggen wel in elkaars verlengde. Steeds meer bedrijven, instellingen, overheden en particulieren zien in Rouwmaat een duurzame totaalpartner met een vakkundige en betrokken werkwijze. De Rouwmaat Groep bestaat inmiddels meer dan zeventig jaar en telt zo’n 180 medewerkers. We werken voor bedrijven, instellingen en overheden in Oost-Nederland en Nordrhein-Westfalen (Dld.).

Rouwmaat Groep: marktgericht en flexibel
De Rouwmaat Groep is een breed georiënteerd bedrijf dat een reeks activiteiten uitvoert op het terrein van bodem- en milieuonderzoeken, infraprojecten, sloopwerken, de productie van beton en mortels, de verhuur van afvalcontainers, recycling en de transport van allerhande grondstoffen, half- en eindfabricaten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd binnen vier bedrijven, die allen marktgericht en flexibel zijn:

Rouwmaat Grond, Weg- & Waterbouw,
Rouwmaat Beton, Mortels & Vloerspecies
Rouwmaat Recycling & Milieutechniek
Rouwmaat Transport.
Rouwmaat werkt voor steeds meer bedrijven in steeds meer sectoren. Onze kracht is het leveren van een duurzaam totaalpakket. Diensten en producten die we leveren liggen in elkaars verlengde en vullen elkaar aan. We zijn helemaal thuis in de bouwwereld: we slopen, voeren af, ontgraven, leveren beton en realiseren infra.

Rouwmaat Groep & duurzaamheid
Rouwmaat is voorloper op het gebied van duurzaamheid. Zo produceren we onder KOMO-keur granulaatbeton. Afval dat we inzamelen wordt gesorteerd en hergebruikt. Van hout wordt spaanplaat gemaakt, hoogcalorisch afval wordt verwerkt tot brandstofkorrels, puin wordt ingezet als fundatie voor wegen en als grondstof voor beton.

Rouwmaat Groenlo B.V.

Telefoon
055 447 4040
Email
j.meier@rouwmaat.nl
Website
https://www.rouwmaat.nl
Adres
Den Sliem 93
7141JG Groenlo

Inventarislijst van Rouwmaat Groenlo B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.