Roelofs
Roelofs logo

Roelofs

Roelofs is een familiebedrijf dat midden in de samenleving staat. Werken aan de openbare ruimte betekent voor ons werken aan de toekomst. Met onze brede aanpak leveren wij betekenis en toegevoegde waarde aan de ontwikkeling en realisatie van infrastructurele projecten. Onze expertise ligt onder andere op het gebied van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, water, riolering en grondstoffen. Als kennispartner beheerst Roelofs het totale traject van een project; van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud.

Oprichter Herman Roelofs:
Wat kunnen we morgen beter doen?
Door steeds te kijken wat we morgen beter kunnen doen, blijven we innoveren en zorgen wij voor meer waarde aan ruimte. Samen met onze partners en klanten werken wij aan een concreet doel: In 2030 willen wij namelijk 100% klimaatneutraal werken.

Missie
Roelofs wil een grote rol van betekenis hebben en toegevoegde waarde leveren bij de ontwikkeling en realisatie van infrastructurele projecten. Wij willen in transparant partnerschap met opdrachtgevers, medewerkers en eindgebruikers werken aan onderscheidende, innovatieve en duurzame oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierbij geven we hoge prioriteit aan de waarde voor komende generaties.

Visie
Door de steeds verder terugtredende rijksoverheid zullen het initiatief en de verantwoording voor de ontwikkeling van openbare leef-, woon-, werk- en recreatieruimten steeds meer komen te liggen bij partnerships tussen lokale overheden en het bedrijfsleven. Roelofs is voor elke opdrachtgever een waardevolle partner op het gebied van ontwikkeling, beheer, onderhoud en financiering van de (her)inrichting van de openbare ruimte.

Roelofs

Telefoon
0546 678 888
Email
Info@roelofsgroep.nl
Website
https://www.roelofsgroep.nl/
Adres
Marleseweg 27
7683PH Den Ham

Inventarislijst van Roelofs

Klaar om te starten?Word nu planmeister.