Rentwereld B.V.
Rentwereld B.V. logo

Rentwereld B.V.

Rentwereld: méér dan verhuur
Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. Wij geloven namelijk in het zijn van een betrouwbare partner die nét even dat stapje extra zet. Zowel in kwaliteit en techniek, als op het gebied van service en aandacht voor wat we doen.

Altijd een oplossing
Of je nu tijdelijk je badkamer niet kunt gebruiken vanwege een verbouwing, of een tijdelijke woonoplossing, frietwagen, koelwagen of sanitaire voorziening zoekt, wij zorgen ervoor dat je altijd weer door kunt. Gewoon goed doordacht, snel en zonder gedoe.

Groei tot belangrijke partner
Hiermee zijn we binnen de verhuurwereld binnen slechts enkele jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste partijen in de Benelux. We zijn daarmee niet alleen een graag geziene gast en een betrouwbare partner in de evenementenbranche, maar ook voor agrarische bedrijven, particulieren, industrie, grondverzet, horeca, cateraars, fruittelers, bouw- en infra ondernemingen, overheden en recreatiebedrijven.

Alles onder één dak en centraal in de Benelux, vanuit Culemborg. Wel zo handig!

Rentwereld B.V.

Telefoon
085 250 0057
Email
info@rentwereld.nl
Website
https://www.rentwereld.nl/
Adres
Textielweg 20
4104AM Culemborg

Inventarislijst van Rentwereld B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.