RELLY specialist: Handelsonderneming De Schans
RELLY specialist: Handelsonderneming De Schans logo

RELLY specialist: Handelsonderneming De Schans

๐ƒ๐„ ๐’๐‚๐‡๐€๐๐’ ๐ˆ๐๐“๐‘๐Ž๐ƒ๐”๐‚๐„๐„๐‘๐“ ๐ƒ๐„ ๐‘๐„๐‹๐‹๐˜, ๐ƒ๐„ ๐„๐„๐‘๐’๐“๐„ ๐Œ๐ˆ๐๐ˆ๐’๐‡๐Ž๐•๐„๐‹ ๐ˆ๐ ๐„๐ˆ๐†๐„๐ ๐๐„๐‡๐„๐„๐‘
Al meer dan 25 jaar is De Schans het adres in Nederland voor alle mogelijke mini-shovels en hulpstukken. De specialisten uit Hedel zijn al jarenlang succesvol met de Belgische Knikmops en in 2022 introduceert het bedrijf de RELLY: haar eerste, volledig in eigen beheer ontwikkelde mini-shovel. โ€˜Het beste van alles wat we in de markt zijn tegengekomen, gecombineerd in รฉรฉn machineโ€™ aldus een trotse Reinoud van der Schans.

๐ƒ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ง๐จ๐ซ๐ฆ ๐ข๐ง ๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ก๐จ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ฌ
โ€˜De RELLY is de nieuwe norm in gebruiksgemak en inzetbaarheid.โ€™ zo vervolgt de oprichter van De Schans. โ€˜We hebben alle vragen bij onze klanten verzameld, onze ervaring en kennis gebruikt en ideeรซn besproken en daar is de RELLY uitgekomen. Het is op dit moment eenvoudigweg de beste machine in de markt, zo biedt de RELLY bijvoorbeeld in iedere gewichtsklassen het meeste vermogen.

De RELLYโ€™s zijn voor iedereen in een eigen design en kleurstelling beschikbaar, zoals je dat met een luxe auto ook zietโ€™.

RELLY specialist: Handelsonderneming De Schans

Telefoon
073 599 1750
Telefoon planner
06 45517355
Email
info@deschansbv.nl
Website
https://www.deschansbv.nl/
Adres
Drielseweg 46a
5321NC Hedel

Inventarislijst van RELLY specialist: Handelsonderneming De Schans

Klaar om te starten?Word nu planmeister.