R. Breure BV
R. Breure BV logo

R. Breure BV

R. Breure bv is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw sinds 1984. Wij zijn in de loop der jaren een bekende naam geworden binnen de branche en opereren zowel regionaal als landelijk.

Onze werkzaamheden bestaan van oudsher uit de verhuur van grondverzetmachines waarmee het bedrijf op 1 maart 1984 begon. Tegenwoordig zijn deze werkzaamheden uitgebreid tot de verhuur van mensen en materieel, uitvoeren van grondwerken, rioleringswerken en is R. Breure aannemings- en verhuur bedrijf een partner geworden op het gebied van sloopwerken, aan met name bruggen en viaducten, van vele bedrijven.

Sinds 2009 is R. Breure Infra bv ontstaan. Dit bedrijf specialiseert zich, naast de huidige werkzaamheden aan bruggen en viaducten, in het maken van schijnvoegen, bitumineuze voegovergangen, slijtlagen, betonreparaties en de bijbehorende werkzaamheden.

R. Breure bv staat garant voor specialistisch werk, uitgevoerd door vakmensen, in een veelal kort tijdsbestek. Flexibiliteit en kennis is in huis om uw project goed te laten verlopen. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

R. Breure BV

Telefoon
023 555 1326
Telefoon planner
06 51318254
Email
info@rbreure.nl
Website
https://www.rbreure.nl/
Adres
IJweg 298
1161GG Zwanenburg

Inventarislijst van R. Breure BV

Klaar om te starten?Word nu planmeister.