Puinbreken.nl
Puinbreken.nl logo

Puinbreken.nl

Een familiebedrijf
Van der Heijden Nistelrode bestaat al sinds januari 1964, toen grondlegger Martien van der Heijden een Poclain kocht: een mobiele graafmachine. Daarmee startte hij, naast zijn boerenbedrijf, een bedrijf als onderaannemer van graafwerk en verhuur van hydraulische graafmachines.

Eind jaren zestig, begin jaren zeventig besloten ook Toon en Jan, de twee zoons van Martien, in het bedrijf van hun vader te gaan werken. De werkzaamheden werden uitgebreid met transport en grond-, weg- en waterbouw.

In 1987 nam Toon het bedrijf van zijn vader Martien over. Hij breidde de werkzaamheden nog verder uit met sloopwerkzaamheden en een zand- en grindhandel.

Honderd procent inzet, gedreven en al meer dan vijftig jaar vakmanschap
De eerste puinbreker en zeefmachine van Van der Heijden Nistelrode kwamen pas halverwege de jaren negentig. Toon bouwde deze twee machines zelf. Hij verwachtte dat het bewerken en recycling van steenachtige materialen de toekomst zou hebben. Door de machines te bouwen werd daar een klein en voorzichtig begin mee gemaakt.

Na diverse jaren gewerkt te hebben met deze puinbreker en diverse dingen aangepast te hebben, is er begin van deze eeuw een nieuwe puinbreker gebouwd. Daarmee is ook definitief afscheid genomen van alle andere werkzaamheden en heeft Van der Heijden Nistelrode van mobiel puinbreken zijn specialiteit gemaakt.

In 2008 heeft Van der Heijden Nistelrode zijn tweede puinbreekinstallatie in gebruik genomen.

In 2018 heeft de derde generatie, zoon Tijn en dochter Eefje, het bedrijf van hun vader Toon overgenomen. Samen hebben zij de leiding over het bedrijf. Met een vast team van medewerkers staan zij voor daadkracht, flexibiliteit, maar bovenal kwaliteit!

Eind 2019 is een derde puinbreek-installatie in gebruik genomen. Hiermee heeft het bedrijf een grote groei en capaciteitstoename bewerkstelligd.

Puinbreken.nl

Telefoon
0412 611 454
Email
info@puinbreken.nl
Website
https://puinbreken.nl/
Adres
Loosbroekseweg 21
5388BC Nistelrode

Inventarislijst van Puinbreken.nl

Klaar om te starten?Word nu planmeister.