P&M Grondwerken B.V.
P&M Grondwerken B.V. logo

P&M Grondwerken B.V.

Begin 2018 werd P&M Grondwerken opgestart door Pascal en Maikel. Beide waren reeds ondernemers met succesvolle bedrijven, maar ze hadden zin in iets nieuws. Grondverzet met minikraan was altijd al een soort hobby geweest. Nu steeds meer grondverzet uitgevoerd werd met minikranen, was dit het juiste moment om van de hobby een baan of eigenlijk een bedrijf te maken.

Opstarten
De kennis van het ondernemen was al aanwezig en de start van P&M verliep dan ook voorspoedig. Er werd een eerste minigraver aangeschaft en een bijbehorende Iveco-bus met professionele aanhanger. Daarnaast werd natuurlijk ook een logo ontworpen, zodat de machines en het drukwerk goed herkenbaar werden en kwam er een website en een Facebookpagina online.

Groei
Het duurde niet lang of de planning liep al maanden vooruit met vele opdrachten, verspreid over een groot deel van Nederland. De naam P&M Grondwerken werd al snel een begrip en stond voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en goede tariefstelling. Er is in de afgelopen jaren heel wat veranderd, maar deze kernwaarden houden we nog steeds goed in ere.

Meer machines en machinisten.

De planning liep al snel zo vol, dat er een tweede minikraan werd gekocht en even later de derde enzovoort. De nieuwe machines werden bemand door nieuw aangenomen machinisten, maar alleen als deze de bekende hoge kwaliteit van P&M konden leveren.

Op deze manier is P&M Grondwerken in een paar jaar tijd een middelgroot grondverzetbedrijf geworden met een goed en professioneel team. Wij werken voor vele vaste klanten, maar ook steeds nieuwe opdrachtgevers weten ons te vinden. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze diensten en onze ambitie is om onze dienstverlening in de komende jaren nog verder uit te breiden.

P&M Grondwerken B.V.

Telefoon
06 20748483
Email
info@penmgrondwerken.nl
Website
https://www.penmgrondwerken.nl/contact
Adres
Kloostermanswijk OZ 102
7891HD Klazienaveen

Inventarislijst van P&M Grondwerken B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.