Pikkert Grond & Sloopwerken
Pikkert Grond & Sloopwerken logo

Pikkert Grond & Sloopwerken

Het kiezen van de juiste Partner is belangrijk voor het slagen van een project. Pikkert BV is zo’n partner. Waarom? Omdat wij met onze ervaring en deskundigheid veel te bieden hebben voor uw project. Wij zorgen voor continuïteit, ook als partner in uw project. Binnen Pikkert staan innovatie, creativiteit en perfectie centraal. Wij verleggen continu de grenzen van wat technisch mogelijk is.

Duurzaamheid
Het thema ‘duurzaamheid’ loopt als een groene draad door onze organisatie. In alles wat wij doen staat dit centraal. Voor ons is duurzaamheid dan ook geen trend, maar een noodzaak om de toekomst met u samen vorm te geven.

Kortom, met Pikkert BV als partner in projecten weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Onze Expertise
Bij alle bouwprojecten komt onze expertise als sloopbedrijf goed van pas. Veiligheid van mensen en omgeving moet worden gegarandeerd, hierbij is de inzet van een vakkundig sloopbedrijf en het juiste materiaal van essentieel belang. Bij renovatie sloop is het belangrijk om trillingsvrij en stofarm te werken. Alle paden en vloeren worden volledig afgeschermd, ter bescherming van de werkplek en omgeving. Het materiaal, dat vrijkomt bij het slopen, kan worden verwerkt of hergebruikt tot nieuwe grondstoffen.


Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Pikkert Grond & Sloopwerken

Telefoon
050 551 5312
Email
info@pikkertgrondwerken.nl
Website
https://www.pikkertgrondwerken.nl/
Adres
Hoendiep 297
9744TA Groningen

Inventarislijst van Pikkert Grond & Sloopwerken

Klaar om te starten?Word nu planmeister.