Peinemann Heftrucks B.V.
Peinemann Heftrucks B.V. logo

Peinemann Heftrucks B.V.

𝐏𝐞𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚𝐧𝐧 𝐇𝐞𝐟𝐭𝐫𝐮𝐜𝐤𝐬 𝐁.𝐕.
Al sinds 1954 zijn we bezig met het verhuren van heftrucks. Deze passie is de kern van ons bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de industrie. We zien onszelf niet als een bedrijf, maar als een one-stop-shop voor zowel horizontaal als verticaal transport. Onze expertise ligt in het soepel laten verlopen van logistieke processen binnen diverse sectoren zoals de bouw, haven, industrie en logistiek.

Ons team van meer dan 1.200 collega’s beheert een grote verhuurvloot waardoor we een breed scala aan diensten kunnen aanbieden. Naast onze machines zijn we ook actief in de bouwlogistiek, industriële verhuizingen en het onderhoud van havenkranen.

Wat ons uniek maakt, is de langdurige relatie met onze klanten, waarvan velen al meer dan 30 jaar met ons samenwerken. Dit succes is te danken aan onze inzet, betrouwbaarheid en bereidheid om altijd klaar te staan voor onze klanten. Ons doel is om elke dag weer betere logistieke processen voor onze klanten te realiseren, gedreven door onze liefde voor het vak en onze belofte om excellente service te leveren.

Peinemann Heftrucks B.V.

Telefoon
0598 613 947
Email
info@peinemann.nl
Website
https://www.peinemann.nl/
Adres
Vrijheidsweg 16
9641KR Veendam

Inventarislijst van Peinemann Heftrucks B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.