Oussoren Loon- Verhuurbedrijf B.V.
Oussoren Loon- Verhuurbedrijf B.V. logo

Oussoren Loon- Verhuurbedrijf B.V.

Het in Westbroek (Utrecht) gevestigde Oussoren Loon- en verhuurbedrijf is sinds 1990 actief op het gebied van machineverhuur voor grondverzet, grondverzet, zand- en grondhandel, loonwerk en sloopwerk. Wij beschikken onder andere over rupskranen, mobiele kranen, midikranen en minikranen, rupsdumpers, minirupsdumpers een rupsmaishakselaar, trekkers met kiepwagen(s)/waterwagen(s), diverse andere landbouwwerktuigen en ervaren personeel om uw werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij Cumela. Cumela is de brancheorganisatie voor bedrijven in groen, grond en infra. Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing de meest recente CUMELA-voorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Midden-Nederland. Deze voorwaarden kunt u bij ons ten alle tijde opvragen en zullen wij zo spoedig mogelijk doen toekomen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor leerlingen die een opleiding volgen met de richting infra en loonwerk. Wij zijn door zowel Fundeon als Aequor gecertificeerd voor het opleiden van leerlingen op mbo niveau. Er is ruimte voor één leerling per richting. Vraag ons naar de mogelijkheden want we zijn jaarlijks op zoek naar nieuwe leerlingen. Je kunt onder andere bij ons terecht voor: Machinist wegenbouw, machinist grondverzet en (vakbekwaam) medewerker gemechaniseerd loonbedrijf.

Oussoren Loon- Verhuurbedrijf B.V.

Telefoon
0346 282 165
Email
info@oussoren.nl
Website
https://www.oussoren.nl/nl/
Adres
Kerkdijk 65
3615BB Westbroek

Inventarislijst van Oussoren Loon- Verhuurbedrijf B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.