Otte infra
Otte infra logo

Otte infra

Grondverzet en machineverhuur zijn onze meest voorkomende activiteiten. Wij staan bekend als goed bereikbaar, werken nauwkeurig samen en zijn een betrouwbare partner. Bovendien kennen wij de regio goed en weten wij de juiste man op de juiste plek te zetten. Daarnaast biedt de eigen Grondbank Bunnik een dagelijkse af- en aanvoer van soorten grond en zand en is er continue voorraad. Sinds 1996 is Otte Infra grondwerkspecialist in de regio groot Utrecht. Voorheen onder de naam Otte Verhuur, maar door de forse groei van werkzaamheden voldeed de naam niet meer. Met grondverzet en machineverhuur zijn wij begonnen, maar nu nemen wij zelf ook projecten aan.

AANNEMERS
Samenwerking met Otte Infra kenmerkt zich in goede bereikbaarheid en korte lijnen. Met ongeveer twintig mensen in dienst en een goede samenwerking met een aantal zzp-ers uit de regio, kunnen wij snel schakelen. De bedrijfsactiviteiten zijn machineverhuur, grondverzet, levering van bouwstoffen en transport. Naast het reguliere GWW-werk worden opdrachten uitgevoerd vanuit de Grondbank Bunnik, ook onderdeel van Otte Infra. Dit zorgt voor een dagelijkse af- en aanvoer van soorten grond en zand. Veel van de opdrachten worden uitgevoerd voor lagere overheden en diverse aannemers zoals Heijmans, BAM en de Gemeente Utrecht.

TOEKOMST
Investeren is een must. Er wordt steeds vaker gevraagd naar duurzaam materieel. Daarom rijden wij bijvoorbeeld met een vrachtwagen met Euro 6 motor. Op deze manier kunnen wij aan de vraag rondom duurzaamheid voldoen.
Veilig werken is belangrijk, daarom zijn alle medewerkers VCA-gecertificeerd en beschikken ze naast de vakdiploma’s over meerdere aanvullende certificaten om de werkzaamheden veilig uit te voeren. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.

VERHUUR
Otte Infra is een GWW-bedrijf dat gestart is met vele verhuurmogelijkheden. Veelal was dat de verhuur van machines met machinist. Inmiddels is dit uitgebreid met materiaal als rijplaten, trilplaten en bewegwijzering. Het verhuurde materieel kan worden vervoerd met eigen transportmiddelen.

Otte infra

Telefoon
030 636 5885
Telefoon planner
06 57525785
Email
Planning@otteinfra.nl
Website
https://www.otteinfra.nl/
Adres
Defensieweg 4
3984LR Odijk

Inventarislijst van Otte infra

Klaar om te starten?Word nu planmeister.