NIVOO Verkeer B.V.
NIVOO Verkeer B.V. logo

NIVOO Verkeer B.V.

NIVOO Verkeer is al ruim 36 jaar dé vertrouwde opleider op de vakgebieden Verkeer, Wegbeheer en Nascholing Code95. Van (opfris)cursussen voor verkeersregelaars en cursussen BRL9101 tot nascholingscursussen Code95, we bieden een breed scala aan opleidingen voor iedereen die op- of langs de weg werkt.

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige opleidingen te leveren die blijvende meerwaarde bieden voor onze deelnemers en opdrachtgevers. Onze visie is om de competenties van deelnemers te ontwikkelen, zodat ze zo goed mogelijk op hun werkzaamheden in de praktijk worden voorbereid.

Onze opleidingen kenmerken zich door een optimale combinatie van verschillende didactische werkvormen en digitale leertechnologieën, gegeven door professionele docenten met ruime ervaring in het vakgebied. Onze opleidingen zijn praktijkgericht en gericht op de verschillende leerstijlen van de deelnemers.

Onze doelgroep omvat gemeenten, provincies, TVM organisaties, infrabedrijven, groenvoorzieners, OV-bedrijven, uitzendbureaus, detacheringsbureaus en iedereen die een verkeersregelaarsbevoegdheid moet behalen of actueel moet houden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze opleidingen en cursussen of stel ons uw algemene vragen over verkeersveiligheid en wetgeving.

Onze medewerkers staan u graag te woord!

NIVOO Verkeer B.V.

Telefoon
0346 217 425
Email
verkeer@nivoo.nl
Website
https://www.nivoo.nl/verkeer/
Adres
Industrieweg 24a
3738JX Maartensdijk

Inventarislijst van NIVOO Verkeer B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.